Τους συνέλαβαν γιατί έκλεψαν… σκουπίδια!

21:12 1/7/2012 - Πηγή: 24wro
Μια πολύ περίεργη κλοπή αποκαλύφθηκε από την προσαγωγή τριών αλλοδαπών...
που θεωρήθηκαν ύποπτοι από τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, όταν τους είδαν να περιφέρονται στην πόλη της Κέρκυρας κρατώντας ένα φουσκωμένο βρώμικο σάκο! Μέσα, υπήρχαν διάφορα προσωπικά αντικείμενα και οι δύο Μαροκινοί ηλικίας 27 και 31 χρόνων μαζί με τον 25χρονο Τυνήσιο ομολόγησαν ότι είχαν κλέψει το σάκο από τον κάδο ενός απορριμματοφόρου του δήμου! Ο σάκος επιστράφηκε στο όχημα περισυλλογής απορριμμάτων και οι τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν για κλοπή σκουπιδιών!
Σε βάρος του Τυνήσιου, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κέρκυρας άσκησε δίωξη και για παράνομη οπλοκατοχή καθώς πάνω του κατασχέθηκε ένας πτυσσόμενος σουγιάς.

Μπροστά στα μάτια του έκλεψαν το αυτοκίνητό του! Ο ιδιοκτήτης σταμάτησε μπροστά στο περίπτερο της συζύγου του στην Αλεξανδρούπολη για να πάρει χρήματα για βενζίνη αλλά, όσο ήταν απασχολημένος, κάποιος βρήκε την ευκαιρία να τρυπώσει μέσα στο ανοιχτό αυτοκίνητό του και να εξαφανιστεί με αυτό! Ευτυχώς για τον άνθρωπο, τα καύσιμα ήταν στο «κόκκινο» κι έτσι ο δράστης έμεινε στην Αρίσβη Ροδόπης, όπου το παράτησε! Οι αστυνομικοί βρήκαν το αυτοκίνητο ακέραιο και το παρέδωσαν στον ιδιοκτήτη του.

trelokouneli.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα