Τουρκία: Ντέρμπι στην Πόλη

15:25 30/4/2011 - Πηγή: 24wro
Το ντέρμπι των απογοητευτικών εφέτος Μπεσικτάς...
και (κυρίως) Γαλατασαράι ξεχωρίζει στο τρίο των σημερινών αναμετρήσεων για την 31η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος.

ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ- ΜΠΟΥΚΑΣΠΟΡ


ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ: Η απουσία βαθμολογικού κίνητρου συνοδεύει πλέον της Αττάλειας  που την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την πρώτη της ήττα έπειτα από ένα σερί έξι ματς δίχως ανάλογη πίκρα. Διάστημα στο οποίο η Αντάλιασπορ μετρούσε τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες. Τα προβλήματα για τον τεχνικό της ουκ ολίγα καθώς δεν θα μπορέσει να στηριχθεί στους λαβωμένους Ουζουμουτσού και Ντζένχουα
καθώς και τους τιμωρημένους Σεράς και  Οζέρ. Τέλος αμφίβολη εξ αιτίας τραυματισμού είναι η συμμετοχή των Σεκμάν και Γιλμάζ.

ΜΠΟΥΚΑΣΠΟΡ: Πολύ δύσκολα θα αποφύγει την απευθείας επιστροφή στην Β’ κατηγορία αν και δεν το βάζει κάτω και λίγο έλειψε να κάνει την τεράστια υπέρβαση στην προηγούμενη αγωνιστική καθώς βρέθηκε να προηγείται στο β’ μέρος 3-1 εντός έδρας της πανίσχυρης Φενέρ που όμως γέλασε τελευταία. Χρειάζεται όσο γίνεται περισσότερες νίκες ως το φινάλε αλλά και ήττες των πλησιέστερων της αντιζήλων για τη σωτηρία και τα δείγματα γραφής δεν είναι ευοίωνα για την ομάδα του υπηρεσιακού προπονητή Σαΐτ Καραφιρτιναλάρ η οποία έχει επτά ήττες στα εννιά πιο πρόσφατα της ματς και μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία εξ αυτών. Μάλιστα μετράει δύο διαδοχικές 5αρες σε βάρος της (5-3 το σκορ και στην αναμέτρηση με τη Ανκαραγκουτσού εκτός έδρας).

ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ- ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ

ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ: Ουσιαστικά παίζει απλά και μόνον για τη τιμή των όπλων αλλά αρνείται να το βάλει κάτω όπως έδειξε και με την ισοπαλία 1-1 στην Άγκυρα κόντρα στη Γκεντσλερμπιρλίγκι. Ήταν η 2η διαδοχική ισοπαλία για την ομάδα του Φουάτ Τσαπά που ναι μεν αγνοεί τη χαρά της νίκης στα προηγούμενα τρία της ματς αλλά έχει οκτώ βαθμούς στα πέντε πιο πρόσφατα της παιχνίδια. Στα θετικά για τους γηπεδούχους η επιστροφή του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού Λουίζ  Ενρίκε που εξέτισε την ποινή του. Αντίθετα θα απουσιάσουν τόσο ο τιμωρημένος μέσος Τζικούτζου όσο και οι λαβωμένοι επίσης χαφ Οτσάλ και Ατσίλ.

ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ: Η ομάδα του Γιλμάζ Βουράλ μπορεί να είναι αήττητη στα τρία της τελευταία ματς αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να βρίσκεται πολύ μακριά από τη σωτηρία και λογικά δεν έχει πολλά να περιμένει στη συνέχεια. Όπως και η σημερινή αντίπαλος της παίζει μάλλον το τελευταίο της χαρτί για να ελπίζει έστω μαθηματικά. Στα έξι τελευταία της ματς έχει μόλις μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Εκτός μάχης παραμένουν μακροχρόνια οι λαβωμένοι Γιαβούζ (κεντρικός αμυντικός) και Μπαϊτντάλ (επιθετικός).

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ- ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Η ομάδα του  Ταϊφούρ Χαβουτσού έχει προφανώς εγκαταλείψει το ενδιαφέρον της για το πρωτάθλημα καθώς μόνον ένα  εξαιρετικό σερί σε συνδυασμό με μόνιμες γκέλες για τους αντιζήλους της θα την φέρει ως το τέλος στην 4αδα που δίνει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αντίθετα έχει μπροστά τη μεγάλη ευκαιρία για κάτι τέτοιο μ
Keywords
Τυχαία Θέματα