Του χρόνου τέτοιο καιρό, ο William και η Catherine θα είναι γονείς

00:20 5/5/2011 - Πηγή: 24wro
Δύο βιβλία με θέμα την ζωή της Diana έχει στο ενεργητικό του ο Andrew Morton...
πασίγνωστος βιογράφος διασήμων, αλλά και δεκάδες άλλα με θέμα τον βίο και την πολιτεία εκπροσώπων της παγκόσμιας σοουμπιζ, όπως ο Tom Cruise και η Angelina Jolie.






Τώρα, μόλις 72 ώρες μετά τον γάμο τους και με ολόκληρη την υφήλιο να συζητά ακόμη το προσκήνιο,
αλλά -κυρίως-τα παρασκήνια του πολύκροτου γάμου, κυκλοφόρησε το νέο του βιβλίο με θέμα τους νιόπαντρους William και Catherine. Την βιογραφία του ζευγαριού, που τιτλοφορείται «William και Catherine: Οι ζωές τους, ο γάμος τους», ο Morton την χαρακτηρίζει φρέσκια σαν πρωινό καφέ.






Στόχος του ήταν μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ γκίνες και να σπάσει το δικό του προσωπικό ρεκόρ, δίνοντας στην κυκλοφορία το εν λόγω βιβλίο νωρίτερα από το αμέσως προηγούμενο πόνημά του για τον πρίγκιπα Andrew με την Sarah Ferguson, που είχε κυκλοφορήσει μετά από 76 ώρες. Και τα κατάφερε. «Την ημέρα του γάμου θα έγραφα τις τελευταίες 32 σελίδες με όλες τις καταπληκτικές φωτογραφίες της μεγάλης μέρας που θα έμπαιναν στο βιβλίο. Θέλαμε το βιβλίο ρεκόρ Γκίνες να γράψει ότι αυτό είναι το πιό γρήγορο βιβλίο που γράφτηκε για βασιλικό γάμο στην ιστορία», δήλωσε.






100 λεπτά μετά το φιλί στο μπαλκόνι του Buckingham, ο Morton είχε τις φωτογραφίες του γάμου στα χέρια του. Το ίδιο βράδυ, το βιβλίο των 200 σελίδων έφυγε για εκτύπωση και τα πρώτα αντίγραφα παραδόθηκαν 72 ώρες μετά. Ο Morton λέει ότι η απόφασή του να γράψει για τον γιό της Diana ήταν αναμενόμενη. «Ηταν μια φυσική απόφαση να γράψω για τον William και την Catherine. Εκείνον τον είδα να μεγαλώνει και πριν ανακοινωθεί ο αρραβώνας, τους θεωρούσα ενδιαφέρον αντικείμενο γιατί είναι γοητευτικό να βλέπεις τί χαρακτηριστικά πήρε από την μητέρα του, τί πήρε από τον πατέρα του και κατά πόσο έγινε ανεξάρτητος χαρακτήρας».






Ο Morton πιστεύει ότι ο κόσμος θα λατρέψει τον William και την Kate, ενώ του χρόνου τέτοια εποχή οι δυο τους θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί. Κι αυτό γιατί ακόμη και οι εγκυμοσύνες του Παλατιού και το χρονικό σημείο στο οποίο γίνονται αντιληπτές και ανακοινώνονται αποτελούν παράδοση για την βρετανική μοναρχία. Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη του και τίποτα δεν γίνεται χωρίς τον απαραίτητο προγραμματισμό.






Εντωμεταξύ, η αδελφή της Catherine, Philippa, συνεχίζει να έχει φοβερό σουξέ. Σύμφωνα με δημοσκόπηση γνωστού ανδρικού περιοδικού, η… Pippa συγκαταλέγεται στην λίστα με τις 100 πιο καυτές γυναίκες του πλανήτη, ενώ στο facebook ο λογαριασμός για τα σωματικά της προσόντα κάνει θραύση, με σχεδόν 200.000 fans… Βρε την Pippa...
Keywords
Τυχαία Θέματα