Τον …μάτιασε ο Φάμπρεγκας

13:50 17/4/2011 - Πηγή: 24wro
Τελικά τον ..γλωσσόφαγε τον  Πολ Σκόουλς ο Σεσκ Φάμπρεγας. 


Όχι  όμως ότι αυτό το «κατόρθωμα» του Ισπανού διεθνή μέσου  θα του… κάτσει και ιδιαίτερα άσχημα.

Ο κάπτεν της Άρσεναλ έσταξε μέλι για τον βετεράνο πρώην διεθνή Άγγλο της μεγάλης αντιζήλου των «κανονιέρηδων» για το στέμμα της Πρέμιερ Λιγκ εφέτος  Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ, λίγες ώρες πριν από τον χθεσινό ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας ανάμεσα στην τελεηυταία και τη συμπολίτισσα της Σίτι! Μέσα στη μετριότητα του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης, ο  Φάμπρεγκας ξεχώρισε τη… λάμψη του άσου της ομάδας
του σερ Άλεξ Φέργκιουσον, εκφράζοντας τον θαυμασμό του στον έμπειρο μέσο!


«Ο Σκόουλς είναι απλά εκπληκτικός ποδοσφαιριστής. Ένας πραγματικός μύθος» έγραψε ο Σεσκ Φάμπρεγας στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter την ώρα που το πρώτο ημίχρονο του πρώτου ημιτελικού του FA Cup εξελισσόταν στο «Γουέμπλεϊ». Ανεμένεται πλέον η αντίδραση του μετά την φάση του  β’ μέρους όταν ο 35χρονος Σκόουλς αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο 72’ όταν χτύπησε επικίνδυνα τον Ζαμπαλέτα στον μηρό με τη σχάρα του παπουτσιού του.

Με την ομάδα του να χάνει ήδη 1-0 με το γκολ του Γιάγια Τουρέ περίπου ένα 15λεπτο νωρίτερα η Γιουνάιτεντ απέτυχε να απαντήσει και γνώρισε τον αποκλεισμό που έβαλε πρόωρο τέλος στο όνειρο της για τρεμπλ και εφέτος αφού στο πρωτάθλημα έχει προβάδισμα επτά βαθμών από την Άρσεναλ ( η οπόία όμως έχει ένα ματς λιγότερο) ενώ έχει προκριθεί και στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.


Μετά την αποβολή του αυτή ο Σκόουλς κινδυνεύει ως υπότροπος να τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές αποκλεισμό κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τόσο το ντέρμπι κορυφής με την Άρσεναλ  εκτός έδρας την Πρωτομαγιά όσο και εκείνο κόντρα στην Τσέλσι εντός μία εβδομάδα αργότερα.

bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα