Το τροχαίο και οι δύσκολες στιγμές του Μπάμπη Χατζηδάκη

17:10 3/5/2011 - Πηγή: 24wro
Ο γνωστός ηθοποιός, φέτος τον είδαμε στις «Κούκλες», μιλάει για το τροχαίο ατύχημα που είχε πριν από δύο... μήνες, τα χειρουργεία και τη δύσκολη περίοδο ανάρρωσης που περνάει.

«Η ώρα ήταν περίπου 2 το μεσημέρι και οδηγούσα τη μηχανή μου με χαμηλή ταχύτητα, περίπου 20 με 30 χιλιόμετρα την ώρα, επί της οδού Πατριάρχου Ιωακείμ στο Κολωνάκι. Εκείνη την ημέρα, η Αθήνα ήταν σχεδόν νεκρή λόγω απεργίας, καθώς υπήρχαν παντού αστυνομικές δυνάμεις. Δεν κυκλοφορούσε
σχεδόν κανείς. Μόνο εγώ πάνω στη μηχανή μου κι ένα όχημα στο αντίθετο ρεύμα. Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα ενός παρκαρισμένου αυτοκινήτου, βρίσκει στο πόδι μου, μου το σπάει, πέφτω με τη μηχανή στα αριστερά και συγκρούομαι μετωπικά με το αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να τραυματιστώ σε πολλά σημεία του σώματός μου» δήλωσε στην εφημερίδα «Δημοκρατία» για το ατύχημα που είχε στις 23 Φεβρουαρίου.

Ο πιο σοβαρός τραυματισμός ήταν αυτός του πνεύμονα και η πρώτη του εγχείρηση έγινε εκεί, αλλά ύστερα από 15 μέρες μπήκε πάλι στο χειρουργείο, αυτήν τη φορά για το πόδι του.

Σήμερα: «Κάνω εισπνοές κάθε πρωί, μεσημέρι και βράδυ με βρογχοδιασταλτικά και οξυγόνο, ούτως ώστε να επανέλθει πλήρως ο πνεύμονάς μου. Ήταν πολύ άσχημο αυτό που έγινε και δεν γνωρίζω ακόμη ούτε τα επακόλουθα αυτής της ιστορίας».

Αυτή η μακρά περίοδος ανάρρωσης αναπόφευκτα επηρεάζει και τα επαγγελματικά του: «Μπορεί του χρόνου να είμαι και εκτός δουλειάς. Τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο που, πρώτα ο Θεός, θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της αποκατάστασής μου, είναι πάρα πολύ πιθανό να είμαι εκτός δουλειάς. Δεν μπορώ να κάνω συζητήσεις, ενώ κυκλοφορώ ακόμη με την πατερίτσα».
Keywords
Τυχαία Θέματα