Το τατού του Μέσι και η τρέλα για τη φανέλα του!

03:48 11/3/2012 - Πηγή: 24wro
Ο Ματίας Μέσι δεν περίμενε από τον (μικρότερο) αδερφό του Λιονέλ να πετύχει πέντε τέρματα στο Μπαρτσελόνα-Μπάγερ Λεβερκούζεν...
(μοναδικός παίκτης στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ με πέντε γκολ σε έναν αγώνα) για να δείξει την απέραντη αγάπη που του έχει.

Όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό αποτελεί τον κορυφαίο θαυμαστή του "Pulce", και για το λόγο αυτό άλλωστε έχει "χτυπήσει" τατουάζ στο αριστερό του μπράτσο που απεικονίζει το πρόσωπο του Λιονέλ.

"Μετά από κάθε παιχνίδι
του στέλνω μήνυμα, είτε είναι καλό είτε κακό το αποτέλεσμα. Όμως τώρα τελευταία δεν ξέρω τι να του γράψω. Είναι από άλλον πλανήτη. Θα το λέω πάντα", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Μέσι έχει πάντως θαυμαστές και μέσα από την ομάδα της Μπάγερ Λεβερκούζεν, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τους Μίχαελ Κάντλετς και Άρνε Φρίντριχ οι οποίοι έδωσαν μάχη για μία φανέλα του Μέσι στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης των δύο ομάδων στη "Μπάι Αρίνα".

Ο Ρούντι Φέλερ όμως τους "έβαλε χέρι" θεωρώντας πως οι συγκεκριμένες ενέργειες μειώνουν το όνομα του συλλόγου και κατόπιν τους υποχρέωσε να βάλουν τη φανέλα-λάφυρο σε δημοπρασία!

Όπως έγινε γνωστό, η φανέλα του Μέσι από εκείνο το ματς πουλήθηκε στην τιμή των 11.000 ευρώ, με το καθόλα σεβαστό αυτό ποσό να διατίθεται με τη σειρά του σε φιλανθρωπικούς σκοπούς από τους δύο άσους των "ασπιρίνων".
Keywords
Τυχαία Θέματα