Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι σήμερα μία πανέμορφη παρουσιάστρια…

03:54 23/10/2012 - Πηγή: 24wro

Γεννήθηκε στην Αθήνα πριν από 26 χρόνια περίπου, σε μία οικογένεια που ο μπαμπάς ήταν ήδη διάσημος...

Η μικρή πριγκίπισσα του μπαμπά, της μαμάς, αλλά και και του μεγαλύτερου αδελφού της, του Νικήτα, έμελλε να γίνει μεγαλώνοντας μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στη χώρα μας.

Ένα όμορφο κορίτσι με καταγάλανα μάτια, που ήταν πάντα το καμάρι της οικογένειας, καθώς εκτός από ένα λαμπερό, χαμογελαστό πλάσμα ήταν και μια πολύ καλή μαθήτρια. Ο
λόγος για την Δούκισσα Νομικού, η οποία ως παιδάκι, ήταν εξίσου χαμογελαστή με σήμερα, όπως βλέπουμε στις παιδικές της φωτογραφίες.

Στη μία φωτογραφία, η Δούκισσα, είναι 5 ετών και κάνει παρέλαση, κρατώντας στο χέρι της μια λευκή σημαιούλα, ενώ στη δεύτερη τη βλέπουμε στην πρώτη της μέρα στο σχολείο, την ώρα που βγαίνει από το σχολικό και μάλιστα, δείχνει πολύ χαρούμενη!

Η «Δροσοσταλιά» του πατέρα της Νίκου Νομικού και «συνέχεια» της πανέμορφης μαμάς της, Ούρσουλας, η Δούκισσα έμελλε να τους κάνει υπερήφανους από πολύ νωρίς. Πέρασε στην ΑΣΟΕΕ, όμως, την κέρδισε ο χώρος του θεάματος και το μόντελινγκ. Το 2007 στέφθηκε «Σταρ Ελλάς», αλλά, όπως φάνηκε από την αρχή σχεδόν, η Δούκισσα δεν μπορούσε να αρκεστεί σε αυτό. Άλλωστε, διέθετε τον μοναδικό συνδυασμό εμφάνισης και μυαλού.

Η «δική μας» Δούκισσα, είναι πλέον μια γνωστή παρουσιάστρια που έχει διαγράψει τη δική της πορεία στο χώρο της τηλεόραση και το μέλλον της φαίνεται ότι θα είναι ακόμα καλύτερο. Το σημαντικότερο όλων, όμως, είναι ότι διατηρεί ακόμα και σήμερα την αθωότητα, την γλυκύτατη και το ίδιο φωτεινό χαμόγελο που την χαρακτήριζε στην παιδική της ηλικία.

entertv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα