Το κινητό της Ζωής πρόδωσε τον δράκο της Ξάνθης

23:04 29/12/2012 - Πηγή: 24wro
Το κινητό τηλέφωνο της 34χρονης Ζωής Δαλακλίδου, που βρέθηκε στο πατάρι του...
διαμερίσματός του, ήταν το στοιχείο που έδεσε χειροπόδαρα τον 27χρονο Χρήστο Παπάζογλου και τον ανάγκασε να ομολογήσει ότι είναι ο δράστης του φρικιαστικού εγκλήματος της Ξάνθης.

Βυθισμένη στη θλίψη, η κοινωνία της Ξάνθης αποχαιρέτησε χθες τη Ζωή

Ο αδίστακτος δολοφόνος, με βεβαρημένο ποινικό παρελθόν και ιστορικό απόπειρας βιασμού, ήταν αρχικά αρνητικός, μέχρι και εριστικός,
απαιτώντας στην ανάκριση να αφεθεί ελεύθερος γιατί δεν είχε κάνει τίποτα.

«Εσπασε», όμως, υπό το βάρος των στοιχείων που του παρέθεταν σταδιακά οι αστυνομικές αρχές, με σημαντικότερα το παλαμικό του αποτύπωμα που βρέθηκε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στον χώρο του εγκλήματος, ματωμένα ρούχα και παπούτσια και κυρίως το κινητό τηλέφωνο του θύματος. Η Αστυνομία διέψευδε τις πληροφορίες για κατάθεση κάποιου σεκιουριτά που τον είδε να περιφέρεται στην περιοχή μεθυσμένος λίγο πριν από την ώρα του εγκλήματος και για την ύπαρξη οπτικού υλικού από κατάστημα τεχνολογίας που τον κατέγραψε να ακολουθεί τις δύο κοπέλες στον δρόμο προς τα σπίτια τους. Οταν διαπίστωσε πως δεν είχε άλλο περιθώριο ελιγμών, ο Παπάζογλου ομολόγησε και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τις φρικαλεότητες που διέπραξε, αφήνοντας άφωνους τους αστυνομικούς με την ψυχραιμία και την κυνικότητά του.

«Ετσι μου ήρθε και τη βίασα», είπε όταν ρωτήθηκε τι τον οδήγησε στις πράξεις του, ενώ για την πυρπόληση της άτυχης κοπέλας ανέφερε πως το έκανε για να εξαφανίσει τα ίχνη του. Επικαλέστηκε πως βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης (σ.σ.: παραγγέλθηκε εργαστηριακή εξέταση για να διαπιστωθεί αυτό) και μόνο κάποια στιγμή ακούστηκε από τα χείλη του η λέξη «μετανιώνω», αλλά με τέτοιον τρόπο που μόνο μεταμέλεια δεν έδειχνε, σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.

ethnos.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα