Το κεφάλι του Φωτόπουλου ζητεί ο Παναγόπουλος

09:58 16/10/2012 - Πηγή: 24wro
Πόλεμος φαίνεται ότι έχει ξεσπάσει εντός της ΠΑΣΚΕ, καθώς δύο πολιτικοί σύντροφοι και...
μέλη της ίδιας συνδικαλιστικής παράταξης, ο Γιάννης Παναγόπουλος και ο Νίκος Φωτόπουλος, φέρονται να «ακονίζουν τα μαχαίρια τους» εν όψει της ερχόμενης εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του προεδρείου της ΓΣΕΕ.

Την «υπόγεια» κόντρα που υφίσταται ανάμεσα στον πρόεδρο της ΓΣΕΕ,
Γιάννη Παναγόπουλο και τον Νίκο Φωτόπουλο της ΓΕΝΟΠΔΕΗ, αναδεικνύει σήμερα από τις στήλες των ΝΕΩΝ ο«Μικροπολιτικός», κάνοντας λόγο για ενδεχόμενη σύγκρουση των δύο ανδρών στις εσωτερικές εκλογές της ΓΣΕΕ, οι οποίες είναι προγραμματισμένες για το Μάρτιο του 2013.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, η αντίθεση των δύο συνδικαλιστών υπερβαίνει κατά πολύ τη δυνητική εκλογική αναμέτρησή τους, αφού εδράζεται σε σοβαρές αποκλίσεις, στρατηγικού αλλά και τακτικού χαρακτήρα, σε ό,τι αφορά την πορεία του συνδικαλιστικού κινήματος.

Χαρακτηριστικό είναι ότι σε πρόσφατη συνεύρεση στελεχών της ΠΑΣΚΕ, ο κ. Παναγόπουλοςεισηγήθηκε τη διαγραφή του συνδικαλιστή της ΓΕΝΟΠΔΕΗ, τη δράση του οποίου θεωρεί ακραία.

Από την άλλη, ο Νίκος Φωτόπουλος φέρεται να αντιλαμβάνεται τη στάση της πλειοψηφίας της Συνομοσπονδίας ως αναντίστοιχα ήπια προς τις απαιτήσεις της πολιτικής συγκυρίας.

Πάντως, αν και είναι άγνωστη η εξέλιξη των πραγμάτων, προς ώρας η πρόταση του κ. Παναγόπουλου απορρίφθηκε από τους συντρόφους του, αρκετοί εκ των οποίων μάλιστα εμφανίζονται ως υπέρμαχοι της «σκληρής γραμμής Φωτόπουλου».

newpost.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα