Το κατάστημα της Apple έγινε Playmobil

22:00 2/4/2011 - Πηγή: 24wro
Στον πλούσιο κατάλογο προϊόντων της Playmobil προστέθηκε μία καινούρια σειρά...
με το όνομα Apple Store. Ξεχάστε τα γνωστά σπίτια και κτήρια της Playmobil που οι προηγούμενες γενιές λάτρευαν να παίζουν, ήρθε η ώρα για μία πιο high-tech έκδοση.


Το "κατάστημα της Apple" περιέχει όλα τα γνωστά προϊόντα της εταιρείας  και τον μοναδικό
Steve Jobs να παρουσιάζει την καινούρια έκδοση του γνωστού tablet pc. Έτσι το παιδί σας από μικρό θα εθιστεί στη φιλοσοφία και την αισθητική της συγκεκριμένης εταιρίας. Η σειρά απευθύνεται και σε μεγαλύτερα "παιδιά" καθώς οι περισσότεροι φανατικοί χρήστες προϊόντων Apple θα ήθελαν το συγκεκριμένο play set στολισμένο στη βιβλιοθήκη τους.


Η σειρά "κατάστημα της Apple" περιλαμβάνει και πακέτα επέκτασης, όπως την ουρά που ως συνήθως δημιουργείται έξω από το φυσικό κατάστημα της Apple την πρώτη ημέρα πώλησης ενός καινούριου προϊόντος!


Με αυτόν τον τρόπο επέλεξε το ηλεκτρονικό κατάστημα ThinkGeek να γιορτάσει την πρώτη μέρα του Απρίλη και να κάνει πολλούς να επιλέξουν άμεση αγορά χωρίς να ξέρουν ότι πρόκειται για ένα πρωτότυπο πρωταπριλιάτικο αστείο. Το σίγουρο είναι ότι η ιστοσελίδα του καταστήματος φιλοξένησε χιλιάδες καινούριος επισκέπτες και το τμήμα marketing είναι πιο χαρούμενο από ποτέ!
Keywords
Αναζητήσεις
playmobil otherview
Τυχαία Θέματα