Το’ χει κάνει ξανά ο Μουρίνιο!

12:05 20/8/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν ξεκάθαρος…
«Πρόκειται για τον πιο ασήμαντο τίτλο της σεζόν», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός μετά την αποτυχία της Ρεάλ Μαδρίτης να κατακτήσει το Σούπερ Καπ Ισπανίας κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Ο «Special One» περιμένει από τους παίκτες του πολλά περισσότερα κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Κάτι παρόμοιο με την φετινή σεζόν που άρχισε, συνέβη το καλοκαίρι εκείνης του 2009/10 όταν η Ίντερ δεν μπόρεσε να κατακτήσει το Σούπερ Καπ Ιταλίας απέναντι στη Λάτσιο.
Δέκα μήνες αργότερα οι «νερατζούρι» σήκωσαν το ιταλικό πρωτάθλημα, το Κύπελλο Ιταλίας και το Champions League.

Σε όσες ομάδες έχει εργαστεί ο 48χρονος προπονητής εκείνες αποδίδουν καλύτερα τον δεύτερο χρόνο της θητείας του. Αξίζει να σημειωθεί ότι η FIFA μετά τη συγκλονιστική χρονιά που είχε ο Μουρίνιο στην Ιταλία τον βράβευσε με τη «Χρυσή Μπάλα» για τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο το 2010.

Ο ιδιόρρυθμός προπονητής έχει κατακτήσει 18 τίτλους, μαζί με το περσινό Κύπελλο Ισπανίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στόχος του είναι να γίνει ο πρώτος τεχνικός που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα σε Ισπανία (Ρεάλ Μαδρίτης), Ιταλία (Ίντερ), Αγγλία (Τσέλσι) και Πορτογαλία (Πόρτο).
Keywords
Τυχαία Θέματα