Το Game Of Thrones κατακτά το Facebook

23:37 23/5/2012 - Πηγή: 24wro
Ένα νέο παιχνίδι στρατηγικής του Game Of ...Thrones, ειδικά σχεδιασμένο για το Facebook, αναμένεται να κλέψει τις καρδιές... των φίλων της σειράς το ερχόμενο διάστημα.

Το παιχνίδι, που θα τιτλοφορείται "Game Of Thrones Ascent" θα συνδυάζει στρατηγική και γνώσεις γύρω από τη σειρά και θα ζητά από τους παίχτες να αυξήσουν τις δυνάμεις τους είτε «αγοράζοντας» γη (πιθανότατα στα πλαίσια του πολύ επιτυχημένου Farmville) είτε πολεμώντας για αυτή.

Ήδη
οι προγραμματιστές της Developers Disruptor Beam – εταιρίας που ανέλαβε τον σχεδιασμό του παιχνιδιού – έχουν προχωρήσει στις τελικές δοκιμές με τον εκπρόσωπο της Jon Radoff να δηλώνει:

"Όλοι εδώ στην εταιρία είμαστε fans της σειράς πολύ πριν ασχοληθούμε με τον σχεδιασμό του παιχνιδιού. Συνεπώς, γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε για να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον του κοινού και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του. Το παιχνίδι θα είναι ένας συνδυασμός γνώσεων, στρατηγικής αλλά και κοινωνικής δικτύωσης".

Ο Radoff συνέχισε αποκαλύπτοντας τις μεγάλες προσδοκίες που έχει η ομάδα παραγωγής του παιχνιδιού:

"Θέλουμε να κάνουμε προσιτό το "Game Of Thrones Ascent" σε 500 εκατομμύρια παίχτες παρόμοιων παιχνιδιών. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει το αυθεντικό artwork της σειράς καθώς και υψηλού επιπέδου gaming για εσάς και τους φίλους σας".

Προβλέπεται τρελό «κάψιμο» δε νομίζετε;
Keywords
Τυχαία Θέματα