Το 3D είναι τάση!

10:52 2/4/2012 - Πηγή: 24wro
Από την αγαπημένη μας μάσκαρα, μέχρι την επανακυκλοφορία αγαπημένων χολυγουντιανών...
blockbusters, τον τελευταίο χρόνο, τα πάντα γύρω μας φαίνεται να κυκλοφορούν σε 3D εκδοχές.

Το 3D είναι μία τάση από την οποία η μόδα δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός. Ενδιαφέρουσες πτυχώσεις, πλισέ λεπτομέρειες και ασυνήθιστοι τρόποι κοπής δίνουν ζωή στα πιο basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας αυτή τη σεζόν.

Από τις υπερμεγέθεις, τρισδιάστατες πτυχώσεις ενός εντυπωσιακού βραδινού outfit, που δίνουν δραματικότητα σε δημιουργίες όπως αυτές των οίκων Burberry,
Givenchy και Galliano, έως τις διακριτικότερες λεπτομέρειες σε καθημερινά κομμάτια, όπως αυτά που προτείνουν οι Roland Mouret αλλά και το αγαπημένο brand Topshop, το edgy trend της σεζόν είναι κατάλληλο για πολλές, διαφορετικές περιστάσεις. Το σημείο που θα πρέπει να προσέξετε είναι ότι, επειδή ακριβώς η συγκεκριμένη τάση προσθέτει όγκο, καλό είναι να αποφεύγεται να την υιοθετήσετε σε σημεία του σώματός σας που δεν θέλετε να τονίσετε περαιτέρω. Καλή, ασφαλής επιλογή είναι ένα σακάκι με ογκώδη τελειώματα ή τονισμένους ώμους για τις πρωινές εμφανίσεις σας στο γραφείο. Για τις γυναίκες με μικρό στήθος, ένα φόρεμα με 3D πλισέ στο σημείο του μπούστου μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς μίας statement βραδινής εμφάνισης ενώαν, όπως οι περισσότερες γυναίκες της Μεσογείου έχετε πιο "γεμάτους" γοφούς καλό είναι να αποφύγετε οποιοδήποτε φόρεμα ή φούστα δίνει όγκο στο συγκεκριμένο σημείο. Η απόφαση για τον τρόπο που θα υιοθετήσετε την 3D τάση είναι αποκλειστικά δική σας!
Keywords
Τυχαία Θέματα