Τίτλοι τέλους για Μύρτα - Λυμπερίδου

14:55 28/7/2011 - Πηγή: 24wro
Ο γνωστός επιχειρηματίας Σέρος Μύρτας και το sexy μοντέλο Νατάσα ...Λυμπερίδου, έπειτα από ένα χρόνο σχέσης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η Νατάσα μιλώντας στην εφημερίδα «Espresso» επιβεβαίωσε τον χωρισμό: «Είναι αλήθεια ότι χωρίσαμε, αλλά δεν θα ήθελα να πω κάτι περισσότερο. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας».

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για έναν ξαφνικό χωρισμό, αφού κανείς δεν περίμενε ένα τόσο αγαπημένο ζευγάρι να αποφασίσει να χωρίσει μέσα
στο καλοκαίρι και μάλιστα λίγο πριν ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές διακοπές του. Το λαμπερό ζευγάρι εδώ και αρκετούς μήνες ζούσε κάτω από την ίδια στέγη, στο διαμέρισμα του επιχειρηματία στα νότια προάστια.

Ο Σέρος Μύρτας πριν από λίγες ημέρες εθεάθη να διασκεδάζει σε γνωστό νυχτερινό κέντρο μαζί με φίλο του επιχειρηματία και πολλοί ήταν εκείνοι που τον ρώτησαν πού είναι η σύντροφός του. Εκείνος απλώς χαμογελούσε, χωρίς να δίνει καμία εξήγηση, αφού είναι γνωστό ότι δεν του αρέσει να εκθέτει την προσωπική του ζωή.

Το μόνο βέβαιο πάντως είναι ότι ο χωρισμός του ζευγαριού είναι οριστικός και δεν υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης. Η Νατάσα σκοπεύει να κάνει διακοπές μαζί με την παρέα της και ο γνωστός επιχειρηματίας με καλούς φίλους.

Όσον αφορά τους λόγους του χωρισμού τους, τόσο το μοντέλο όσο και ο επιχειρηματίας κρατούν σιγήν ιχθύος. Η αλήθεια πάντως είναι ότι ούτε τρίτο πρόσωπο μπήκε στη σχέση τους ούτε υπήρξε κάποιος έντονος τσακωμός μεταξύ τους. Απλώς, σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού, η σχέση τους είχε κάνει πλέον τον κύκλο της. Έτσι, πριν ξεκινήσουν οι καβγάδες, αποφάσισαν οι δυο τους να γράψουν μόνοι τους το τέλος στην ερωτική τους ιστορία.
Keywords
Τυχαία Θέματα