ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΣΤΗ ΓΑΖΑ

12:00 16/11/2012 - Πηγή: 24wro
Σε πολεμική κατάσταση βρίσκεται το Ισραήλ προκειμένου να επεκτείνει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις του στην περιοχή, έπειτα από ...
τα χθεσινά γεγονότα.

Δεκάδες παλαιστίνιοι κυρίως άμαχοι έχασαν τη ζωή τους κατά τις αεροπορικές επιδρομές που « άνοιξαν τις πύλες της κολάσεως», καθώς η κατάσταση παραμένει τεταμένη, με τους ισραηλινούς να συνεχίζουν να βομβαρδίζουν στρατιωτικούς στόχους και τον αριθμό των νεκρών να αυξάνεται δραματικά. Κατά δεκάδες σφαγιάζονται οι πολίτες!

Από τη νέα αυτή έξαρση βίας, μέχρι στιγμής,
έχουν χάσει τη ζωή τους 19 Παλαιστίνιοι, μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά, και 235 έχουν τραυματισθεί. Έντεκα τουλάχιστον Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από τις ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές και τρεις Ισραηλινοί από ρουκέτα που έπεσε στο νότιο Ισραήλ, την Πέμπτη, σύμφωνα με παλαιστινιακές και ισραηλινές πηγές.
Από τους βομβαρδισμούς καταστράφηκε ακόμα, ένα διοικητικό κτήριο του υπουργείου Εσωτερικών, που χρησίμευε κυρίως για την ανανέωση διαβατηρίων, στη συνοικία Τελ αλ-Χάουα και διάφορα άλλα κτήρια και δυστυχώς, αυξάνεται η πιθανότητα μιας περαιτέρω κλιμάκωσης των ήδη τραγικών επεισοδίων .

apospasma.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα