Της έταζαν ότι θα την απαλλάξουν από μάγια και της ...έφαγαν 112.000 ευρώ

01:20 12/10/2013 - Πηγή: 24wro


Πίσω από μία απίστευτη κομπίνα που στήθηκε σε βάρος μιας 34χρονης βρίσκονται μία 59χρονη και ο 38χρονος γιος της...

Μητέρα και γιος, οι οποίοι συνελήφθησαν το απόγευμα της Τετάρτης στη Βαρυπόμπη κατάφεραν να αποσπάσουν από την 34χρονη 112.000 προκειμένου να την απαλλάξουν από μάγια. Παράλληλα, της «έφαγαν» άλλα 19.500 ευρώ υπό την απειλή ότι θα δημοσιεύσουν προσωπικές της φωτογραφίες στο Διαδίκτυο.
Κατά τη διάρκεια αστυνομικής έρευνας στο σπίτι των δύο ατόμων βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, όπλα και φυσίγγια.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, η 59χρονη με διάφορα απατηλά
τεχνάσματα (μαντεία και μαγεία) διαβεβαίωνε την 34χρονη ότι θα την απάλλασσε από «μάγια» που είχαν ενεργήσει τρίτοι σε βάρος της. Όπως προέκυψε από την έρευνα, την τελευταία δεκαετία είχε καταφέρει να της αποσπάσει με την ίδια μέθοδο συνολικά 112.000 ευρώ. Παράλληλα, από το Μάρτιο του 2013 μέχρι σήμερα, μητέρα και γιος εκβίαζαν την 34χρονη ότι θα δημοσιεύσουν στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές, που είχαν καταγράψει εν αγνοία της. Με αυτό τον τρόπο της απέσπασαν επιπλέον 19.500 ευρώ.
Μετά από καταγγελία της 34χρονης σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, πραγματοποιήθηκε προκαθορισμένη συνάντηση, κατά την οποία συνελήφθησαν η 59χρονη και ο 38χρονος, την στιγμή που παραλάμβαναν προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Ένα (1) περίστροφο μάρκας TAURUS .
Ένα (1) μονόκαννο κυνηγετικό όπλο.
Εννέα (9) φυσίγγια.
Μεγάλος αριθμός ηλεκτρονικών συσκευών τελευταίας τεχνολογίας (laptop , tablet , ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κάμερες, κινητά τηλέφωνα, φωτογραφικές μηχανές κ.λπ.)
Σε βάρος των δύο συλληφθέντων, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών εκρρεμούν κατηγορίες, για απάτη και εκβίαση κατ΄ εξακολούθηση.

iefimerida.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα