Την πούλησε έναντι 2000 ευρώ..

20:05 6/6/2011 - Πηγή: 24wro
Ένας 23χρονος Αλβανός συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου (4/5) απο αστυνομικούς της ...υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου κατηγορούμενος ότι κράτησε με βία κλεισμένη σε ένα σπίτι μια 24χρονη Ρουμάνα και την... υποχρέωνε να εκδίδεται έναντι αμοιβής.
Παράλληλα αναζητείται και μια 23χρονη, επίσης Ρουμάνα η οποία "πούλησε" 'εναντι 2.000 ευρώ την συμπατριώτισσά της.
Ειδικότερα, στα πλαίσια διεξοδικής έρευνας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και κατόπιν εξετάσεως της 24χρονης Ρουμάνας,προέκυψε ότι ,μια 23χρονη συμπρατριώτισσά της (η οποία αναζητείται) εκμεταλλευόμενη την ευάλωτη και
δυσχερή οικονομική θέση της 24χρονης, με απατηλές υποσχέσεις για ανεύρεση εργασίας στην περιοχή του Ηρακλείου, την έπεισε να την ακολουθήσει στο Ηράκλειο, πληρώνοντας το αντίτιμο των εισιτηρίων της.

Μόλις έφτασαν στο Ηράκλειο την παρέδωσε έναντι του χρηματικού ποσού των δύο χιλιάδων [2000] ευρώ σε έναν Αλβανό αγνώστων στοιχείων(που αναζητείται), ο οποίος την εγκατέστησε στην οικία του, χωρίς την θέληση της και την εξανάγκαζε με τη χρήση βίας και απειλών κατά της ζωής της, να συνευρίσκεται ερωτικά με άνδρες, έναντι αμοιβής την οποία εισέπραττε ο ίδιος, σε οίκο ανοχής και περιστασιακά με πελάτες καταστημάτων –μπαρ , σε ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια , στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Επιπλέον, με βία και απειλές για την ζωή της, την εξανάγκαζε σε καθημερινή ερωτική συνεύρεση μαζί του.

Μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής (3/6) και ενώ η 24χρονη βρισκόταν στην οικία των δραστών, εκμεταλλευόμενη το ότι ο 23χρονος Αλβανός που συνελήφθη και ο οποίος είχε αναλάβει να την φυλά, κοιμήθηκε, κατάφερε να διαφύγει.

Σε σωματική έρευνα που έγινε στον 23χρονο, κατελήφθη να κατέχει προσωπικά έγγραφα της παθούσας , τα οποία και της αποδόθηκαν, ενώ παράλληλα στερείται νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής του στην Χώρα.

Ο 23χρονος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων, παράνομη βία & παράνομη κατακράτηση ενώ η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα