Την Kim Cattrall από τον γάμο τίποτα δεν τη σταματά

20:35 6/7/2011 - Πηγή: 24wro
Και ελπίζει ακόμα πως μπορεί να ανέβει κάποτε τα σκαλιά της εκκλησίας, παρά τις πρότερες δυσάρεστες εμπειρίες της…

Η 54χρονη ηθοποιός ενώθηκε, κάποτε, με τα δεσμά του γάμου με τον Larry Davis αλλά, τελικά, δύο χρόνια αργότερα, το 1979, αποφάσισαν να ακυρώσουν το γάμο τους. Στα σχέδιά της ήταν, επίσης, να παντρευτεί τον Andre J. Lyson και τον Mark Levinson αλλά και αυτά τα πλάνα κατέρρευσαν σαν τραπουλόχαρτα προτού υλοποιηθούν και η Kim έμεινε άγαμη και πάλι. Παρ' όλα αυτά οι δυσάρεστες εμπειρίες της δεν την εμποδίζουν από το να ελπίζει.

«Δεν έχω απογοητευτεί καθόλου. Εκ φύσεως είμαι αισιόδοξη. Είμαι σε πολύ καλή φάση της ζωής μου και ελπίζω πως θα συναντήσω κάποιον που θα είναι και αυτός σε καλή φάση. Ποιος ξέρει τι θα γίνει» είπε σε συνέντευξή της. Και συμπλήρωσε πως η δουλειά της μπορεί να έχει πολλή μοναξιά, κάθε φορά που λείπει για γυρίσματα μακριά από το σπίτι της και πως πρέπει να βρίσκει τρόπους να διατηρεί την -αναγκαστικά- εξ αποστάσεως σχέση της με τον εκάστοτε αγαπημένο της ανεπηρέαστη.

«Έχω πλέον μάθει πως η υποκριτική είναι η τέχνη σου αλλά πρέπει να έχεις και ζωή. Πρέπει να αναγνωρίσεις πως τρεις μήνες στη μέση του πουθενά, μακριά από την οικογένειά σου είναι πολύ δύσκολη και πρέπει να έχεις και ενδιαφέροντα αλλά και ανθρώπους που σε πλαισιώνουν υποστηρίζοντάς σε γιατί μπορεί να είναι ένα πολύ μοναχικό lifestyle όλο αυτό».

queen
Keywords
Τυχαία Θέματα