Τι λένε οι βουλευτές στον πρωθυπουργό - Παπουτσής: Κάποιοι σχεδιάζουν εκτροπή

20:25 16/6/2011 - Πηγή: 24wro
Πάντως, οι μέχρι τώρα βουλευτές που έχουν μιλήσει δείχνουν …
ότι δεν θέλουν να ρίξουν λάδι στη φωτιά παρά το γεγονός ότι από το πρωί οι περισσότεροι είχαν στην κυριολεξία ξεσαλώσει μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, κάνοντας λόγο για κενό διακυβέρνησης της χώρας με αποκλειστική ευθύνη του υπουργού.

Οι περισσότεροι μέχρι τώρα βουλευτές εκφράζουν την απόλυτη στήριξη τους προς τον πρωθυπουργό και απλά κάνουν συστάσεις ως προς τον ανασχηματισμό όχι σε πρόσωπα, αλλά στη δομή που θα πρέπει να έχει ανεξαρτήτως προσώπων.
Πρώτος το λόγο έλαβε ο κ. Αντρέας Μακρυπίδης, ο οποίος τόνισε
πως ζούμε ιστορικές στιγμές και απαιτούν ιστορικές αποφάσεις από τους ηγέτες, ενώ δήλωσε αλληλέγγυος στις προσπάθειες του πρωθυπουργού.

Εν συνεχεία το λόγο έλαβε ο κ. Παπουτσής, ο οποίος κατηγόρησε τους βουλευτές που μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες προέβησαν σε μία εύκολη κριτική στην κυβέρνηση. Μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός λέγοντας πως ορισμένοι μέσα στην αίθουσα επεξεργάζονται σενάρια συνταγματικής εκτροπής και ζήτησε από τους βουλευτές να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Από τους βουλευτές που έκαναν κριτική ήταν ο κ. Βουδούρης, ο οποίος ζήτησε αυστηρά από το υπουργείο Οικονομικών να κάνει αυτοκριτική. Στο ίδιο μήκος κύματος και η Όλγα Ρεντάρη, η οποία ήταν μία εκ των 16, τονίζοντας πως “δεν αντέχω να προπηλακίζομαι και να με φωνάζουν κλεφτρα”. Δήλωσε επίσης ότι θέλει να ξέρει ποιοί δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους και να αποδοθούν ευθύνες.
Keywords
Τυχαία Θέματα