Τη γλύτωσε ο ….. εκτός εαυτού Φούλερ

19:40 12/4/2011 - Πηγή: 24wro
Στα μαλακά έπεσε τελικά ο Ρικάρντο Φούλερ,  καθώς η πειθαρχική... επιτροπή της αγγλικής ομοσπονδίας  αποφάσισε να μην τον τιμωρήσει για την απαράδεκτη του αντίδραση σε βάρος οπαδού.

Ο επιθετικός της Στόουκ στο ματς πρωταθλήματος το περασμένο Σάββατο στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» για την 32η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ έπιασε από το λαιμό οπαδό της Τότεναμ, ο οποίος τον αποδοκίμασε, με το περιστατικό να γράφεται στο φύλλο αγώνος. Τα πρώτα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για σίγουρη τιμωρία του Φούλερ, ο οποίος κινδύνευε να χάσει τον ημιτελικό της Κυριακής στο «Γουέμπλεϊ», όπου η Στόουκ
θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Μπόλτον. Παρόλα αυτά, η αγγλική ομοσπονδία αποφάσισε να μην επιβάλλει καμία ποινή στον  31χρονο επιθετικό που έτσι θα δώσει  κανονικά το «παρών» στο κορυφαίο αγωνιστικό ραντεβού της ομάδας του την τελευταία 30ετία. «Δεν σκοπεύουμε να τιμωρούμε κάθε πράξη. Είδαμε αρκετές φορές το βίντεο με το περιστατικό και αποφασίσαμε ότι δεν έπρεπε να τιμωρήσουμε τον ποδοσφαιριστή», τόνισε μέλος της ομοσπονδίας.

bettv.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα