Τι έκαναν οι διάσημοι πριν γίνουν star του Hollywood;

01:00 16/7/2011 - Πηγή: 24wro

Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή,ούτε καν για τους celebrities...



Μπορεί σήμερα να τους βλέπετε να φωτογραφίζονται σε λαμπερά gala και εξωτικές παραλίες, να αλλάζουν τα sur mesureρούχα τους πιο γρήγορα κι από το ρυθμό που αναπνέουν και να περιστοιχίζονται από ολόκληρο επιτελείο προσωπικού, οι διάσημοι όμως star δε γεννήθηκαν μέσα στις πανάκριβες λιμουζίνες τους, αντίθετα πάλεψαν πολύ σκληρά μέχρι να καταφέρουν να τις αποκτήσουν.

Από το Brooklyn μέχρι τα Hampton’s η απόσταση είναι μεγάλη και αυτό είναι κάτι
που φαίνεται να το γνωρίζουν πολύ καλά οι κάτοικοι του Hollywood που κατάφεραν να ανέβουν στο λόφο του ξεκινώντας από “δουλειές του
ποδαριού”.

Ο Tom Cruise, πολύ πριν βάλει τα ray- ban γυαλιά του, πρωταγωνιστήσει στο “Top Gun” και συνεργαστεί με τον Stanley Kubrick, δούλευε ως “παιδί για όλες τις δουλειές” σε διάφορα ξενοδοχεία.

Η Lady Gaga εργάστηκε για ένα διάστημα ως σερβιτόρα σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης, όπου και πήγαινε φορώντας τα ψηλοτάκουνά της.

Η Jenifer Aniston έκανε διάφορες δουλειές που δεν ταιριάζουν καθόλου με τη σημερινή της δημόσια εικόνα. Από τα δεκαεννιά της γυρνούσε τους δρόμους της Νέας Υόρκης με ένα ποδήλατο μοιράζοντας γράμματα, ενώ αργότερα έπιασε δουλειά ως
καμαριέρα σε ξενοδοχείο, όπου σύμφωνα με τις δηλώσεις της καθάριζε τουαλέτες.


Ο πρώην σύζυγος της Jen, Brad Pitt, πέρασε και εκείνος δύσκολα μέχρι να καθιερωθεί στο χώρο του θεάματος και να ερωτευτεί την Angelina Jolie. Είτε δουλεύοντας σα σωφέρ σε λιμουζίνα, είτε περιφερόμενος ντυμένος κοτόπουλο και μοιράζοντας διαφημιστικά φυλλάδια για το εστιατόριο “El Pollo Loco “, ο ζεν πρεμιέ πάλεψε αρκετά μέχρι να βρει το δρόμο του.

Τέλος, η σέξι Megan Fox είχε από πολύ μικρή αδυναμία στις μπανάνες. Η νεαρή ηθοποιός προκειμένου να βγάλει το χαρτζιλίκι της δούλευε σε μαγαζί με φρέσκους χυμούς, όπου και αναγκαζόταν να μεταμφιέζεται σε “μπανάνα”, σύμφωνα με τις δηλώσεις της στο περιοδικό Nylon.


Οι διάσημοι star μπορεί να ταλαιπωρήθηκαν, αλλά βρήκαν το δρόμο τους προς την κορυφή, ακόμα κι αν αυτός ήταν στρωμένος με αγκάθια και όχι με ροδοπέταλα!

http://www.queen.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα