ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟΝ... ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ Ο ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ

19:52 23/11/2011 - Πηγή: 24wro
Μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη...
και τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ήρθε η σειρά ενός άλλου φιλελεύθερου να «πονοκεφαλιάσει» την Συγγρού. Ο λόγος για τον τομεάρχη ΜΜΕ της ΝΔ, Σίμο Κεδίκογλου, που μίλησε για λανθασμένους χειρισμούς του Αντώνη Σαμαρά και του κόμματος στο θέμα των γραπτών εγγυήσεων που ζητούν οι Ευρωπαίοι. «Ας μείνω στο δημοσιογραφικό μου σχόλιο ότι επικοινωνιακά έγινε λάθος χειρισμός, αλλά από εκεί και πέρα είναι τι θα σου φέρουνε να υπογράψεις γιατί ξαναλέω
, είμαι υπέρ της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας αλλά αν έρθουν να μου πούνε ότι αυτό που έχεις θα το πουλήσεις τόσο νταβατζιλίκι και θα το δώσεις σε μένα, ε όχι δεν το υπογράφω», ανέφερε χαρακτηριστικά.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: Τώρα τελευταία (για την ακρίβεια όταν ο πρόεδρος της ΝΔ του έδωσε τον... αβανταδόρικο τομέα των ΜΜΕ), ο Κεδίκογλου είχε ξεχάσει την λατρεία του για τον μεσαίο χώρο. Απ' ότι φαίνεται όμως, οι τελευταίες εσωκομματικές εξελίξεις με το ξέσπασμα των Κυριάκου Μητσοτάκη και Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ήταν αρκετές για να του... ξυπνήσουν φιλελεύθερες μνήμες.
apospasma.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα