Θύμα εκβιασμού από την αδερφή του ο Stallone;

20:52 25/1/2013 - Πηγή: 24wro
Πριν αρκετά χρόνια, ο Sylvester Stalloneέδωσε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στηνετεροθαλή αδερφή του Toni-Ann Filiti...
προκειμένου να μην αποκαλύψει ότι είχε κακοποιηθεί από τον χολιγουντιανό αστέρα, αναφέρουν δημοσιεύματα του ξένου Τύπου.

Το 1987, ο 66χρονος σήμερα ηθοποιός συμφώνησε να πληρώσει 2 εκατομμύρια δολάρια και να καταθέτει μηνιαίως 16.666.666σε λογαριασμό της Filiti εφ’ όρου ζωής, αναφέρει συγκεκριμένα δημοσίευμα της New York Post.

Επίσης, κατέθετε κάθε χρόνο 50 χιλιάδες δολάρια για την πληρωμή ψυχίατρων και άλλων ιατρικών εξόδων.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της NY Post, η Filiti, η οποία πέθανε τον περασμένο Αύγουστο από καρκίνο του πνεύμονα, είχε ισχυριστεί ότι ο Stallone την κακοποιούσε συστηματικά επί σειρά ετών, πνευματικά και σωματικά, ωστόσο ο ηθοποιός είχε αρνηθεί και εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες αυτές.

Μάλιστα, άτομα από το στενό περιβάλλον του Stallone δήλωσαν στην εφημερίδα ότι ο αστέρας των ταινιών "Rocky" είχε πέσει "θύμα εκβιασμού", χαρακτηρισμός που χρησιμοποιήθηκε από τον ίδιο τον ηθοποιό αλλά και από τη μητέρα του Jacqueline Stallone, μητέρα και της Filiti.

Η ίδια η Jacqueline Stallone δήλωσε στην NY Post ότι η κόρη της "ήταν εθισμένη στα ναρκωτικά και θα έκανε τα πάντα για τα χρήματα". Παρ’ όλα αυτά οι δικηγόροι του Stallone έκαναν αυτή τη συμφωνία "για να προφυλάξουν την καριέρα του και για να ξεφορτωθούν την Toni-Ann" και τις απειλές της.

Φαίνεται όμως ότι ο 19χρονος γιος της Toni-Ann Filiti δεν συμμερίζεται τις απόψεις της γιαγιάς του και δεν πιστεύει τον διάσημο θείο του. "Έκαναν τη μητέρα μου το μαύρο πρόβατο της οικογένειας", υποστήριξε ο Edd και αποκάλυψε ότι η Filiti του είχε πει πολλές φορές -ακόμα και κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της, λίγο πριν πεθάνει- για την κακοποίηση που είχε υποστεί στο παρελθόν.

Εκπρόσωπος του Stallone δήλωσε ότι "δυστυχώς οι διασημότητες, οι πολιτικοί και οι αθλητές συχνά γίνονται εύκολοι στόχοι εκβιασμού από μέλη της οικογένειάς τους και συνεργάτες, που κατασκευάζουν κατηγορίες προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα".

nooz.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα