Θ.ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ: Η περιπέτεια της υγείας του

23:51 21/8/2012 - Πηγή: 24wro
Τον δικό του Γολγοθά ανεβαίνει ο Θοδωρής Ρακιντζής με την ξαφνική περιπέτεια της υγείας του...
που ανησύχησε τον ίδιο όσο και τους δικούς του ανθρώπους.Ο μουσικός παραγωγός και γνωστός παρουσιαστής, που για πολλά χρόνια ήταν στο πλευρό της Χριστίνας Λαμπίρη, βρέθηκε στην εντατική νοσοκομείου όταν κατά τη διάρκεια των διακοπών του έπαθε έμφραγμα.Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Δεκαπενταύγουστου, γύρω στις 00.30 ξημερώνοντας 16 Αυγούστου, και ενώ ο Θοδωρής Ρακιντζής βρισκόταν
για χαλάρωση και ηρεμία στη Μεσσηνία μαζί με τη συμπαρουσιάστριά του, Αλεξία Γεωργίου. Τότε αισθάνθηκε έναν πόνο στο στήθος, μούδιασε το χέρι του και η Αλεξία τον πήγε χωρίς δεύτερη σκέψη στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, αφού ήταν πολύ κοντά στον τόπο των διακοπών τους.

Εκεί οι γιατροί διέγνωσαν έμφραγμα και τον έβαλαν στην Εντατική προκειμένου να τον έχουν σε συνεχή παρακολούθηση και για να δώσουν τη μάχη ώστε να τον βοηθήσουν. Η κατάσταση ήταν κρίσιμη, αλλά χάρη στον γιατρό και το προσωπικό του νοσοκομείου όλα εξελίχτηκαν ομαλά και μετά από τρεις μέρες αγωνίας ήρθαν τα πρώτα χαμόγελα χθες το πρωί.

Από την Εντατική τον πήγαν σε απλό δωμάτιο του νοσοκομείου, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να πάρει εξιτήριο και να έρθει στην Αθήνα για να κάνει στεφανιαιογραφία στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και να δουν οι γιατροί την εξέλιξη της υγείας του, παρακολουθώντας τον για ένα εικοσιτετράωρο. Φυσικά, από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του ήταν ο γιος του, αλλά και αρκετοί φίλοι του, οι οποίοι ήθελαν να πιστεύουν ότι όλα θα πάνε καλά, όπως και έγινε.

Άτομο του περιβάλλοντός του λέει στην Espresso:

“Ηταν ένα έμφραγμα το οποίο πρόλαβαν στην αρχή, γι’ αυτό και δεν του δημιούργησε κάποιο πρόβλημα. Τώρα θα γίνει το στεφανιαιογράφημα για να δούμε τι ακριβώς έχει συμβεί”.

Σύμφωνα πάντα με τους καλά γνωρίζοντες, ο παρουσιαστής χρειάζεται χαλάρωση, αλλά δεν θα υπάρχουν σοβαρές αλλαγές στην καθημερινότητά του.

Βέβαια, θα πρέπει να μην αγχώνεται, να προσέχει τη διατροφή του και να αποφεύγει το κάπνισμα. Έτσι, όλα θα πάνε καλά. Οι γιατροί, πάντως, είναι αισιόδοξοι, αλλά και ο Θοδωρής είναι πλέον πολύ καλά στην ψυχολογία του, αφού ο κίνδυνος έχει φύγει και μπορεί πια να χαμογελάει. Φυσικά, οι κολλητοί του και οι φίλοι του, όπως και ο γιος του Γιώργος, δεν έφυγαν λεπτό από το πλευρό του, ενώ το ίδιο έκανε και η Αλεξία Γεωργίου, με την οποία κάνει μαζί την εκπομπή στο Τηλεάστυ, και αυτή την περίοδο ετοιμάζονται να επιστρέψουν στο πόστο τους για την έναρξη του χειμερινού προγράμματος του σταθμού.

radar.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα