Θ.ΠΑΓΚΑΛΟΣ: Δεν είμαι πολιτικός

10:43 12/9/2012 - Πηγή: 24wro
Νίπτει τας χείρας του ο Πάγκαλος και δηλώνει…
μη πολιτικός, ξεχνώντας ότι πρωταγωνίστησε για πάρα πολλά χρόνια στην κεντρική πολιτική σκηνή κι ότι οι αποφάσεις και οι δράσεις του συνέβαλαν, θετικά ή αρνητικά στην εξέλιξη της χώρας, για την οποία σήμερα κανείς δεν είναι ευχαριστημένος, πλην των δανειστών μας φυσικά.

Απαντώντας σε επιστολή πολίτη μέσα από την ιστοσελίδα του «Μαζί τα φάγαμε» ο κ. Πάγκαλοςεπισήμανε:
«Η εισαγωγή μιας κοινωνικής κατηγορίας που ονομάζονται «πολιτικοί» είναι ατελέσφορη και απροσδιόριστη. Τους λόγους τους εξηγώ στο πόνημα που υποτίθεται ότι έχετε διαβάσει.

Η
ματαιοδοξία που προφανώς οδηγεί στην πολιτική δραστηριότητα τροφοδοτείται από μεγάλους αριθμούς. Οι εξατομικευμένες απόψεις έχουν σημασία αλλά προδήλως σχετική όποιος και αν είναι αυτός που τις υπογράφει.

Ξεχνάτε ότι εγώ δεν είμαι πλέον «πολιτικός», δεν ζητάω λοιπόν ούτε ψήφο ούτε «εξιλέωση» από κανέναν.

Όσα και αν είναι αυτά που μπορείτε να μου καταμαρτυρήσετε και ασφαλώς θα είναι πολλές οι αμαρτίες, τα λάθη και οι παραλείψεις μου, έχω συμβάλλει σε αυτό που ονομάζετε «κουλτούρα αναπτυγμένου κράτους».

Νομίζω ότι, αν σας ενδιαφέρω τόσο ρίχτε μια ματιά στην ιστοσελίδα μου (www.pangalos.gr) όπου θα βρείτε διάφορα δημοσιευμένα κείμενα μου, που πηγαίνουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Και πάλι σας ευχαριστώ για την ειλικρίνεια των απόψεών σας.

Θεόδωρος Πάγκαλος»

tsantiri.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα