Θολό τοπίο για Βαλβέρδε

08:50 4/4/2011 - Πηγή: 24wro
Αναπάντητα άφησε τα ερωτηματικά αναφορικά με την παραμονή του στον Ολυμπιακό...
ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Ισπανός τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Καβάλα, δεν θέλησε να δώσει μια σαφή απάντηση για τη διάρκεια του συμβολαίου του με τους «ερυθρόλευκους» και την πρόθεσή του να συνεχίσει και τη νέα
αγωνιστική περίοδο στον Πειραιά.

«Ξέρω ότι το εξαιτίας μιας συνέντευξης που έδωσα στην Ισπανία έχει δημιουργηθεί ένα θέμα. Έχω συμφωνία με τον Ολυμπιακό, να μην συζητήσουμε αυτό το θέμα πριν ολοκληρωθεί η χρονιά. Ούτε ιδιωτικά, ούτε δημοσίως», ανέφερε ερωτηθείς για τη νέα χρονιά και συνέχισε:

«Και αυτό για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι πως ο σύλλογος, όταν ήρθα ήταν σε άσχημη κατάσταση και χρειαζόταν ηρεμία και ο δεύτερος ήταν ότι πριν από αρκετές αγωνιστικές, υπήρχαν δύο μήνες συζητήσεις στον ελληνικό και στον ισπανικό Τύπο, αν θα πάω στην Σεβίλλη ή στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Συμφωνήσαμε με τον Ολυμπιακό, ότι αυτό έπρεπε να σταματήσει, για να συνεχίσει να υπάρχει ηρεμία, γιατί από τον σύλλογο είχαν αρχίσει να πιστεύουν αυτά τα πράγματα. Για αυτό τον λόγο είπαμε να μην μιλήσουμε καθόλου για αυτό.

Η αλήθεια είναι ότι μίλησα στην Ισπανία και ζητάω συγγνώμη για αυτό. Την προηγούμενη χρονιά δεν είχατε (σ.σ. οι δημοσιογράφοι) πρόβλημα καθώς ήταν τα πλέι οφ, ενώ τώρα ξέρω ότι θα είμαι στην επικαιρότητα, γιατί κατέκτησα το πρωτάθλημα τόσο γρήγορα.

Σε κάθε περίπτωση έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και είμαι εδώ για να εκπληρώσω όλες τις δεσμεύσεις. Το ίδιο είπα και στον πρόεδρο που δεν θέλει να συμβεί το ίδιο που έγινε πριν από δύο χρόνια».

Και κατέληξε χαριτολογώντας για το συγκεκριμένο θέμα: «Νομίζω ότι θα με στείλετε σε όλες τις ομάδες που δεν έχουν προπονητή και ο καθένας θέλει να προστατέψει τον εαυτό του».
Ερωτηθείς για τη διάρκεια του συμβολαίου του, δεν θέλησε να τοποθετηθεί: «Αυτό είναι κάτι ανάμεσα σε εμένα και τον σύλλογο» και για το αν είναι «κλειστό» διετές, τόνισε: «Σας είπα να μην μιλήσουμε για το συμβόλαιο. Ήδη σχεδιάζουμε την προετοιμασία για τη νέα χρονιά, είτε το συμβόλαιό μου ήταν για ένα, είτε για 10 χρόνια».

Νωρίτερα, για το αν είναι κίνητρο για τον ίδιο η συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, υποστήριξε: «Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι που έχουμε μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».
Όσον αφορά στον αγώνα με την Καβάλα, τόνισε: «Η Καβάλα έχει κάνει μια καλή χρονιά φέτος και μας δυσκόλεψε. Εμείς σήμερα δεν ξεκινήσαμε με την ίδια ένταση που συνηθίζουμε και όπως να έχει είναι καλό να δυσκολευόμαστε να κερδίσουμε για να εκτιμά ο κόσμος τις σερί εντός έδρας νίκες».
Για το αν το απόλυτο στο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι ένα έξτρα κίνητρο για τον ίδιο και τους παίκτες του, δήλωσε: «Το κίνητρο υπάρχει. Έχουμε συζητήσει μεταξύ μας και θέλουμε να είμαστε η πρώτη ομάδα που κερδίζει όλα τα παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η Καβάλα είναι καλή ομάδα, αλλά δεν θέλουμε να κερδίζουμε μόνο εκτός έδρας, αλλά και εκτός».

Παράλληλα, ο Ενρέστο
Keywords
Τυχαία Θέματα