Θέλει Βαλβέρδε η Μπαρτσελόνα!

17:40 24/5/2011 - Πηγή: 24wro
Στο στόχαστρο της υποψήφιας πρωταθλήτριας Ευρώπης Μπαρτσελόνα…
βρίσκεται ο προπονητής του Θρύλου Ερνέστο Βαλβέρδε ως αντικαταστάτης του Πεπ Γκουαρδιόλα, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.
Την πόρτα του Ερνέστο Βαλβέρδε θα χτυπήσει η Μπαρτσελόνα, ώστε να διαδεχθεί τον Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο των «μπλαουγκράνα»,
σύμφωνα με ισπανική ιστοσελίδα! Με βάση τα όσα αναφέρει το site madrid-barcelona.com., ο Βάσκος προπονητής του Ολυμπιακού αποτελεί τον πρώτο στόχο της υποψήφιας πρωταθλήτριας Ευρώπης να διαδεχθεί τον Πεπ Γκουαρδιόλα, σύμφωνα με ισπανική ιστοσελίδα!
«Ο Σάντρο Ροσέλ προσέφερε νέο συμβόλαιο εξαετούς διάρκειας στον Γκουαρδιόλα, ο οποίος αρνήθηκε και πρώτη επιλογή για τον πάγκο είναι ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε», αναφέρει η εν λόγω ιστοσελίδα, για να προσθέσεις το ρεπορτάζ της: «Αρχική επιλογή ήταν ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από τη Βαρκελώνη. Τελικά η προσοχή στράφηκε στον Βαλβέρδε, ο οποίος έχει προπονήσει την Εσπανιόλ, την Αθλέτικ Μπιλμπάο και τη Βιγιαρεάλ. Ο Βαλβέρδε αγωνίστηκε δύο σεζόν στην Μπαρτσελόνα υπό τις οδηγίες του Γιόχαν Κρόιφ και ο χαρακτήρας του, η εμπειρία του και η κατανόησή του για το ποδόσφαιρο ταιριάζουν στην Μπαρτσελόνα, ενώ και ο ίδιος ο προπονητής του Ολυμπιακού γνωρίζει το ενδιαφέρον των Καταλανών»!
Από την πλευρά μας να σημειώσουμε ότι ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας μόλις πριν από λίγες ημέρες είχε επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της ομάδας της Βαρκελώνης και παρακολούθησε την προπόνηση της Μπάρτσα, ενώ στο ρεπορτάζ αναφέρεται με σιγουριά πως ο τεχνικός των Πειραιωτών θα διαδεχθεί τον Γκουαρδιόλα την επόμενη σεζόν στον πάγκο των «μπλαουγκράνα».
Keywords
Τυχαία Θέματα