Θέλει τίτλο η Εθνική στην Τουρκία

00:08 29/11/2011 - Πηγή: 24wro
Την Τουρκία αντιμετωπίζει η Εθνική ομάδα...
πινγκ πονγκ στην Κωνσταντινούπολη για τον τίτλο της Standard Division της Ευρωπαϊκής Λίγκας.
Τον τίτλο της πρωταθλήτριας στη Standard Division της Ευρωπαϊκής Λίγκας θα επιδιώξει να κατακτήσει το βράδυ της Τρίτης (29/11) η Εθνική ομάδα πινγκ πονγκ. Οι διεθνείς αντιμετωπίζουν την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη στον δεύτερο τελικό της κατηγορίας, με στόχο να ανατρέψει την ήττα της Αθήνας με 3-2.
Η αποστολή, αποτελούμενη
από τους Παναγιώτη Γκιώνη, Κώστα Παπαγεωργίου, Κώστα Λαγογιάννη και Τάσο Ρηνιώτη, έφτασε το πρωί στη γειτονική χώρα αισιόδοξη ότι θα υλοποιήσει το όνειρο.
Ο Παναγιώτης Γκιώνης θα ηγηθεί της ελληνικής προσπάθειας και ξέρει ότι το αν η ομάδα φτάσει στον στόχο της θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από τα δικά του αποτελέσματα. «Είναι πολύ δύσκολος αγώνας και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη και το τρόπαιο ώστε να δρέψουμε τους καρπούς μίας μεγάλης προσπάθειας τριών χρόνων. Είχαμε πει από το πρώτο μας παιχνίδι ότι θέλουμε την πρωτιά και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να υλοποιήσουμε αυτόν τον στόχο», τόνισε ο 1ος Μεσογειονίκης της Πεσκάρα πριν από την αναχώρηση της ομάδας και πρόσθεσε:
«Δεν αισθάνομαι επιπλέον πίεση, ούτε λόγω της ήττας μου στον πρώτο αγώνα, ούτε επειδή ξέρω ότι θα παίξουν μεγάλο ρόλο τα αποτελέσματά μου. Αντίθετα μπορώ να πω ότι έχω πεισμώσει. Θεωρώ ότι έφταιξα λίγο για το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα λόγω της ήττας μου από τον Μπόρα και θέλω τώρα να πάρω τη ρεβάνς και με δύο νίκες να βοηθήσω τα μέγιστα την ομάδα μου να φτάσει στην ανατροπή και στο κύπελλο».
sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα