Τεστ χαρακτήρα για Άρσεναλ

10:57 24/8/2011 - Πηγή: 24wro
Η Ουντινέζε φιλοξενεί την Άρσεναλ στο Φρίουλι…
στο σημαντικότερο από τα πέντε αποψινά ματς με τα οποία κλείνει η αυλαία των πλέι –οφ της διοργάνωσης.


ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ - ΛΙΟΝ
Την 3η τους σερί παρουσία στους ομίλους διεκδικούν οι Ρώσοι που καλούνται να ανατρέψουν το σερ βάρος τους 1-3 στη Γαλλία. Εξακολουθούν να βρίσκονται στην 5η θέση του ρωσικού πρωταθλήματος μετά τις πρώτες 21 αγωνιστικές και την εκτός έδρας ισοπαλία με την Άκμαρ. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισαν την Ντιναμό Κιέβου με
δύο νίκες (2-0 εκτός και 2-1 εντός). Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Νέλσον Βαλντέζ που αποκτήθηκε πρόσφατα ενώ ακόμα δεν έχει αγωνιστεί ο Μάρτινς. Λαβωμένοι είναι οι Εδουάρδο και Νάβας.
Από εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη νεοφώτιστη Μπρεστ  προέρχονται οι φιλοξενούμενοι. Παραμένουν εκτός μάχης οι Γκιουρκίφ, Έντερσον , Μενσά και Κρις.


ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ -ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Οι πρωταθλητές Τσεχίας που απέκλεισαν διαδοχικά με δύο νίκες τόσο  την Πιούνικ (4-0 εντός και 5-1 εκτός) όσο και την Ρόζενμποργκ  (1-0 εκτός και 3-2 εντός) ετοιμάζονται να πράξουν αναλόγως και κόντρα στην Κοπεγχάγη και να εξασφαλίσουν πανηγυρικά την παρθενική τους πρόκριση στους ομίλους. Το 3-1 υπέρ τους στον πρώτο αγώνα εκτός έδρας τους έχει φέρει αγκαλιά με το εισιτήριο ενώ και στο πρωτάθλημα πετυχαίνουν τη μία νίκη μετά την άλλη. Εξέτισαν τις ποινές τους και επιστρέφουν οι Γίρανεκ και Μπάκος και παραμένει εκτός μάχης μόνον ο λαβωμένος Πάβλικ
Οι πρωταθλητές Δανίας που είχαν αποκλείσει στον προηγούμενο γύρο τη Σάμροκ Ρόβερς με δύο νίκες (1-0 εντός και 2-0 εκτός) βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο έπειτα από το 1-3 εντός.   Στο πρωτάθλημα συνεχίζουν πάντως ακάθεκτοι μετά και την εκτός έδρας νίκη 1-0 επί της Χόρεσενς. Μακροχρόνια λαβωμένοι οι Φρεντέρικσεν και Βίνγκορντ.

Διαβάστε περισσότερα στο  bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα