Τελικός Πλέι-οφ Β’ Αγγλίας: «Ανεβαίνει» η Τορκί

17:05 28/5/2011 - Πηγή: 24wro
Το όνειρο της ανόδου στην Α’ Αγγλίας, διεκδικούν σήμερα Σάββατο, Στιβενέιτζ και Τορκί...



Οι δύο ομάδες, με όπλο τους την άμυνα, έφτασαν στην… πηγή και απομένει να δούμε ποια εκ των δύο θα πιεί… νερό και θα προβιβαστεί στην Α’ κατηγορία.

*Νοκ άουτ τελικός που διεξάγεται στο «Ολντ Τράφορντ». Ο νικητής προβιβάζεται στην Α’ Αγγλίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

*Περίπου 20.000 οπαδούς θα έχουν οι δύο διεκδικήτριες της ανόδου στις κερκίδες του «Ολντ Τράφορντ».

*Στις φετινές αναμετρήσεις των
δύο ομάδων η Τορκί επικράτησε εντός έδρας 2-0 και απέσπασε «λευκή» ισοπαλία στην έδρα της Στίβενεϊτζ.

*Στις 4 πιο πρόσφατες συναντήσεις τους, η Τορκί έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Στιβενέιτζ: Διαχειρίστηκε με τον καλύτερο τρόπο το υπέρ της 2-0 του πρώτου αγώνα η Στιβενέιτζ. Μπλόκαρε τα ατού της Άκρινγκτον και μάλιστα πήρε τη νίκη με γκολ του Μπίρντσλεϊ στο 90’ (1-0). Το έργο της έγινε ακόμα πιο εύκολο, αφού στο τελευταίο εικοσάλεπτο η Άκρινγκτον έπαιζε με 9 παίκτες. «Δεν είμαστε εδώ για να κερδίσουμε τη πρόκριση στον τελικό. Είμαστε εδώ  για να κερδίσουμε την άνοδο» τόνισε ο Γουέσλεϊ. Αμφίβολος είναι ο μεσοεπιθετικός Ριντ (22/), επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Μουσίνιο (38/7), θα λείψει λόγω τιμωρίας ο αμυντικός Φόστερ (23/2).

Τορκί: Με παρακαταθήκη το 2-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στην Σριούσμπερι, η Τορκί δεν δυσκολεύτηκε να προκριθεί στον τελικό μετά το 0-0 της ρεβάνς. Χαμηλούς τόνους θέλησε να κρατήσει ο προπονητής της ομάδας Μπακλ, ενόψει του τελικού με τη Στιβενέιτζ: «Επέμεινα να μην γιορτάσουμε απόψε, επειδή θέλουμε να γιορτάσουμε στο Ολντ Τράφορντ. Ξέρουμε ότι έχουμε να κάνουμε μια δουλειά, αλλά η Στιβενέιτζ είναι καλή ομάδα και δεν παίρνουμε τίποτα σαν δεδομένο». Το ευχάριστο για την Τορκί είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και η ομάδα θα παραταχτεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Στο… ψαχνό: Μεγαλύτερο ειδικό βάρος και πιο βαριά φανέλα έχει η Τορκί και νομίζω ότι έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, σε ένα κλειστό παιχνίδι. Θα αγοράσω το διπλό σε απόδοση 2,61 και θα ρισκάρω με το under 2  σε απόδοση 2,12.

bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα