ΤΕΛΙΚΟ: Ολυμπιακός-Ίντερ 2-2 (Δείτε τα γκολ)

21:30 21/8/2011 - Πηγή: 24wro
Οι νερατζούρι είχαν τον έλεγχο και τις ευκαιρίες μετά την αποβολή του Μέλμπεργκ …
στο 28’, όμως οι «ερυθρόλευκοι» ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με «δράστη» τον Φέισα στο 47’. Ο Μοντέστο στο 67' το 2-0. Μείωσε ο Πατσίνι στο 75΄.Στο 88΄και πάλι ο Ιταλός ισοφάρισε. 

88΄ΓΚΟΛ για την Ίντερ, μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Πατσίνι με σουτ ισοφαρίζει

82΄Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό ο Χολέμπας μπήκε από αριστερά στην περιοχή της Ίντερ όμως το σουτ που δοκίμασε έστειλε την μπάλα μακριά από την εστία

75΄ ΓΚΟΛ για την Ίντερ Φαραόνι την κάθετη πάσα και από κοντά ο Πατσίνι με προβολή ,μειώνει για την Ίντερ

Αλλαγή για την Ίντερ ο Φαραόνι τη θέση του Κίβου

67’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 2-0! Η μπάλα στρώνεται στον Μοντέστο στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με ευθύβολο συρτό σουτ την στέλνει στα δίχτυα.

65’ Από μία αλλαγή για κάθε ομάδα. Ο Μιραλάς αφήνει την θέση του στον Πάντελιτς, ενώ ο Κασταϊνιος στον Σαντόν.

63' Ο Ολυμπιακός βγαίνει 3-2 στην αντεπίθεση, ολομόναχος ο Μιραλάς αριστερά, ωστόσο ο Χαβίτο ανεξήγητα την δίνει δεξιά στον κλεισμένο Φέισα, ο οποίος μοιραία δεν μπορούσε να την αξιοποιήσει.

57' Μαζεμένες αλλαγές για τον Ολυμπιακό. Γέστε, Φετφατζίδης και Παπαδόπουλος βγαίνουν για να μπουν οι Χολέμπας, Χαβίτο και Παπάζογλου, αντίστοιχα.

52' Νέα αλλαγή για την Ίντερ. Ο Καλντιρόλα αντί του Σάμουελ.

47' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 1-0! Ο Γέστε εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Φέισα πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου. Μία αλλαγή για τον Ολυμπιακό με τον Φουστέρ να περνάει εκτός και τον Μανιάτη μέσα. Δύο για την Ίντερ, με τους Πάντεφ και Πατσίνι να αντικαθιστούν τους Άλβαρες και Γιόναταν.

45+1' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

44’ Ένα σουτ της απελπισίας από τον Φουστέρ, που βρίσκει ελεύθερο πεδίο αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, αλλά στέλνει την μπάλα στην εξέδρα.

42’ Ανακούφιση για την κατάσταση του Μαρκάνο, ο οποίος σωριάστηκε στο έδαφος μετά από σύγκρουση με τον Μότα, αλλά πλέον σηκώθηκε και συνεχίζει κανονικά.

36’ Μεγάλη ευκαιρία για την Ίντερ! Νέο τετ-α-τετ για τους «νερατζούρι», ο Αλβάρες φάτσα με το τέρμα σουτάρει άουτ.

29' Αδικαιολόγητα νεύρα στα τελευταία λεπτά, νέο φάουλ από πλευράς «ερυθρολεύκων», το κάνει στον Κασταϊνιος ο Μοντέστο και παίρνει κίτρινη κάρτα.

28’ Παιδικό λάθος του Μέλμπεργκ, «γκρεμίζει» τον Όμπι, παρατηρείται με δεύτερη κίτρινη μέσα σε πέντε λεπτά, βλέπει την κόκκινη, φεύγει για τα αποδυτήρια και αφήνει με δέκα τον Ολυμπιακό. Και επειδή τα λάθη πληρώνονται, ο Σουηδός θα χάσει την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας απέναντι στην Καβάλα.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα