Τελειώνει Ντιέγκο ο Μάγκατ

15:30 15/5/2011 - Πηγή: 24wro
Ακόμα και με δικαστικές περιπέτειες απειλείται ο Ντιέγκο έπειτα από την φυγή του...
από το στρατόπεδο της Βόλφσμπουργκ παραμονή του αποφασιστικού για τη σωτηρία της σαββατιάτικου ματς κόντρα στη Χοφενχάιμ.

Αυτό αποκάλυψε σήμερα ο τεχνικός των «λύκων» ( που δίχως τον λιποτάκτη Βραζιλιάνο διεθνή μεσοεπιθετικό κατάφεραν να πάρουν τη νίκη-ανατροπή 3-1 και να παραμείνουν στα σαλόνια της Μπουντεσλίγκα) Φέλιξ Μάγκατ προαναγγέλλοντας ουσιαστικά το τέλος της καριέρας του πρώην άσου των Σάντος, Πόρτο, Βέρντερ Βρέμης και Γιουβέντους στην πρωταθλήτρια Γερμανίας το 2009.

Ο Ντιέγκο εγκατέλειψε οργισμένος το ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή της ομάδας του όταν πληροφορήθηκε ότι θα καθόταν στον πάγκο στο προαναφερθέν ματς ενώ δεν είχε την παραμικρή επαφή με τους ανθρώπους του σωματείου πριν εμφανιστεί στη σημερινή προπόνηση.

Από την πλευρά του ο Μάγκατ επεσήμανε ότι η αντίδραση του Βραζιλιάνου άσου είναι όχι απλά απαράδεκτη αλλά και πιθανότατα θα έχει ως συνέπεια την προσφυγή του σωματείου εναντίον στη δικαιοσύνη.

«Δεν ξέρω να έχει φύγει κανείς ποτέ από συγκέντρωση της ομάδας. Θα δούμε τι νομικές επιπλοκές μπορεί να έχει. Αυτό είναι δουλειά των νομικών μας συμβούλων. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα λυθεί το πρόβλημα με τη βοήθεια της ΟΥΕΦΑ και της ΦΙΦΑ. Όλα είναι πιθανά» είπε ο Μάγκατ που είχε οδηγήσει τους «λύκους» στον ιστορικό τους θρίαμβο πριν από δύο χρόνια και επέστρεψε πριν από μόλις δύο μήνες για να τους σώσει από τον υποβιβασμό στην Β’ κατηγορία.

Ο Ντιέγκο αποκτήθηκε από τη Βόλφσμπουργκ μόλις το περασμένο καλοκαίρι έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ και με τη σειρά του ο θρυλικός Φραντς Μπεκενμπάουερ τόνισε για την πολύκροτη λιποταξία του λατινοαμερικανού άσου : «Είναι κάτι απίστευτο. Δείγμα κακού χαρακτήρα. Φαντάζομαι ότι δεν έχει κανένα μέλλον με τον Μάγκατ στον πάγκο».

Ο τελευταίος όμως δεν έκρυψε τη χαρά του για την απόδραση της ομάδας του από τον υποβιβασμό.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανακουφισμένοι. Ήταν απίστευτα αγχώδη 90 λεπτά. Ξεκινήσαμε καλά , αλλά ύστερα πέσαμε. Όμως όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και ουσιαστικά ήμασταν στην β’ κατηγορία η ομάδα έδειξε διαφορετικό πρόσωπο.

Ήταν σίγουρα κάτι πολύ έντονο και δεν έχω ποτέ ξαναζήσει κάτι ανάλογο» είπε ο πρώην τεχνικός των Αμβούργο, Νυρεμβέργης, Βέρντερ Βρέμης , Άϊντραχτ Φραγκφούρτης, Στουτγκάρδης, Μπάγερν και Σάλκε.


bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα