Τέλειο, απαλό δέρμα τώρα!

16:46 15/7/2011 - Πηγή: 24wro
Το να βάλετε την επιδερμίδα σας σε «τάξη» για να μπορέσετε να φορέσετε τα κοντά καλοκαιρινά ...
σορτσάκια και τα ανάλαφρα φορέματα θα πρέπει να αποτελεί μία από τις πιο απολαυστικές ασχολίες σας -αν όχι, μάλλον δεν χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα προϊόντα, πράγμα περίεργο αφού κυκλοφορούν υπέροχα λάδια σώματος, κρέμες, καθαριστικά και peeling. Όσο για τα προϊόντα self-tan, έχουν εξελιχθεί και πλέον προσφέρουν ομοιόμορφο, αληθοφανές μαύρισμα που δεν λερώνει τα ρούχα. Και όπου χρειάζεστε κάτι πιο… σκληρό, στα άγρια
σημεία του σώματος (αγκώνες, μπράτσα) ή εκεί που συσσωρεύεται λίπος (περιφέρεια), κάποια ειδικά αξεσουάρ είναι μάλλον απαραίτητα.



HoneyBelle Body Buffer της BelleCore με μια μοναδική τεχνολογία που δουλεύει σε βάθος βοηθώντας την κυκλοφορία του αίματος, ενώ μειώνει την εγκλωβισμένη υγρασία που δημιουργεί κυτταρίτιδα. Πρέπει, ωστόσο, να το χρησιμοποιείτε καθημερινά σε συνδυασμό με άσκηση και δίαιτα για καλύτερα αποτελέσματα.

Bath Mitt από τα Muji Ένα γάντι από νάιλον και πολυέστερ που είναι όσο σκληρό και αποτελεσματικό χρειάζεται. Χρησιμοποιήστε το καθημερινά στο μπάνιο ή το ντους. Για περισσότερες πληροφορίες πηγαίνετε στο Muji.eu



Επίσης δοκιμάστε:

Tan Prolonging Complex της Guerlain Το πρώτο serum που βοηθά στη διατήρηση του μαυρίσματος. Μη λιπαρό, ηρεμεί το δέρμα και απλώνεται εύκολα στο ρπόσωπο ή και το σώμα -απλά αναμείξτε το με την κρέμα σας και αναδείξτε ακόμη περισσότερο το μαύρισμά σας.

Λουτρά με σάκε Οι ιάπωνες χρησιμοποιούν τα λουτρά σε σάκε εδώ και εκατοντάδες χρόνια, αφού το αλκοολούχο ποτό από ρύζι έχει αντιοξειδωτικές και καθαριστικές ιδιότητες. Ενημερωθείτε από την/τον αισθητικό σας για το που μπορείτε να το δοκιμάσετε.

fashionlove.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα