Τα σημεία που μισούν οι σταρ στο σώμα τους...!

20:21 9/10/2013 - Πηγή: 24wro
Ναι, ακόμη και οι διάσημες έχουν παραξενιές και -μεγάλες- ανασφάλειες....

Ποιος να φανταζόταν πως μια διάσημη ηθοποιός είναι τσακωμένη με το λούσιμο, ενώ μια υπερδιάσημη...
λαίδη αφήνει απλήρωτους τους σχεδιαστές που την ντύνουν.

Lady Gaga: Lady Τσάμπα!

Είναι τραγουδίστρια, lady και λίγο γκάγκα. Τι και αν η μια επιτυχία διαδέχεται την άλλη, η τσιγκουνιά είναι στο αίμα της. Ειδικά όταν αυτό έχει να κάνει με τα
ρούχα που φοράει! Τα πηγαδάκια των celebrities μιλάνε ακόμα για τον απλήρωτο σχεδιαστή που δημιούργησε ορισμένα απο τα ρούχα της!

Ριάνα: Θεωρεί χοντρά τα πόδια της

Μπορεί όλες οι γυναίκες να υπογραμμίζουν πως η Μπιγιονσέ είναι μεν σέξι, αλλά (παρα)έχει πιασίματα, φέρνοντας σαν παράδειγμα άψογα γυμνασμένης σιλουέτας την «αντίζηλό» της Ριάνα. Η ίδια όμως η Ριάνα δεν νιώθει καθόλου έτσι. Όπως έχει παραδεχτεί «είμαι ανασφαλής όσον αφορά τα πόδια μου. Κάνω βάρη, αλλά δεν θέλω να πρηστούν, έτσι κάνω και πολύ αερόβια άσκηση, τρέξιμο στο διάδρομο». Υπογραμμίζει μάλιστα πως παίρνει παντού μαζί τον προσωπικό γυμναστή της γιατί θέλει παρακίνηση για να μπορεί να είναι πιστή στο καθημερινό πρόγραμμα άσκησής της.

Νικόν Κίντμαν: Μη με κοιτάς στα μάτια!

Σου αρέσουν τα μάτια της Νικόλ; Αν μου πεις όχι, σίγουρα λες ψέματα! Και όμως, οι άμεσοι συνεργάτες της που μπορούν να τα κοιτάζουν κάθε μέρα δεν μπορούν. Ναι, καλά άκουσες! Ένας μακιγιέρ αποκάλυψε ότι η βασίλισα του πάγου (όπως την αποκαλούν όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί της) τους απαγορεύει να την κοιτάνε στα μάτια!

Σακίρα: Ντύνεται με ψαλμωδίες

Όταν ανεβαίνει στην σκηνή, ξεσηκώνει απο πιτσιρίκια μέχρι και γιαγιάδες! Η φωνή και το κορμί της είναι ένας εκρηκτικός συνδιασμός που σε κάνει να μην ξεκολλάς απο πάνω της. Σιγά όμως που δεν θα είχε και η Σακίρα το κουσουράκι της. Μάθε λοιπόν πως κάθε φορά πριν πιάσει δουλειά ή δοκιμάσει ένα κανούργιο ρούχο, θέλει να ανάβει κεριά και να ψέλνει. Χούγια είναι αυτά!

Κόρτνει Κοξ: Κάθε δάχτυλο και τρίχα!

Είναι η πρωταγωνίστρια της πασίγνωστης σειράς Κούγκαρ Τάουν. Και σαν γνήσια κούγκαρ που σέβεται τον εαυτό της, η Κόρτνει Κοξ πηγαίνει πολύ συχνά σε ινστιτούτα αισθητικής για αποτρίχωση. Μόνο που η συγκεκριμένη κυρία έχει έντονη τριχοφυία στα πόδια με αποτέλεσμα να ζητάει απο τις κοπέλες να της βγάζουν τις τρίχες ακόμα και απο τα δάχτυλα των ποδιών!

Τζένιφερ Άνιστον: Κρύβει τα δάχτυλα της!

Τα έχει όλα. Δόξα, χρήματα, τον Μπράντ Πιτ στο παρελθόν και μια καριέρα που πολλές θα ζήλευαν. Όσο για το κορμί της, όσοι ενδυματολόγοι την έχουν δει γυμνή μιλάνε για ένα χάρμα οφθαλμών που θα ζήλευαν ακόμα και 20άρες. Ωστόσο η Τζένιφερ έχει ένα κόλλημα. Προσπαθεί να κρύβει όσο το δυνατόν καλύτερα τα δάχτυλα της, διότι προσβάλλονται εύκολα απο μύκητες. Μάλλον δεν έχει συμβουλευτεί ένα καλό δερματολόγο.

Αντζελίνα Τζολι: Βλέπει στον καθρέφτη απο τη μέση και πάνω!

Αν υπάρξει έστω και ένας άντρας που ξεστομίσει πως δεν του αρέσουν τα πόδια της Αντζελίνα Τζολί, έχω την εντύπωση πως θα δώ δεινόσαυρους στο Αττικό Πάρκο. Τόσο απίθανο σενάριο δηλαδή. Η πλάκα είναι πως η ίδια η Αντζελίνα τρέφει μια απέχθεια για τα πόδια της. Μάλιστα όπως έχει πει ένας συνεργάτης της απο το κόσμο της μόδας «αν μπορούσε θα τα είχε συρηκνώσει». Κορίτσι μου σύνελθε πριν σε βάλουν μέσα!

Ριζ Γουίδερσπουν: Τσακωμένη με το σαμπουάν!

Κάθεσαι και βλέπεις ταινίες με τη Ριζ Γουίδερσουν και αναρωτιέσαι: Μα πόσο κοκέτα μπορεί να είναι;. Όμως σου συνιστώ αν τύχει και τη δεις απο κοντά να μην πλησιάσεις τα μαλλιά της και σου ρθει η ζάλη κατά κούτελα. Η Ριζ δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με το σαμπουάν, διότι θέλει να διατηρεί τα φυσικά συστατικά των μαλλιών της και προφανώς τους θαυμαστές της μακριά!
Keywords
Τυχαία Θέματα