Τα πιο περίεργα ζευγάρια της φύσης που… γιόρτασαν χθες

09:50 15/2/2013 - Πηγή: 24wro
Δεν μπορεί να λείπει από τη γιορτή των ερωτευμένων και η φύση, μια κατεξοχήν πηγή...
αγάπης και τρυφερών εικόνων, ακόμα και αν είναι λίγο… ανορθόδοξες!

Γάτες αγκαλιά με σκύλους, κουνελάκια που αγκαλιάζουν γάτες, σκυλάκια που τυλίγουν χαμστεράκια είναι μόνο μερικά από τα περιέργα και αγαπησιάρικα ζευγάρια του ζωικού βασιλείου, ζευγάρια που κάνουν ακόμα και τους πιο σκληρούς να «λυγίσουν».

Οι τρυφερές αυτές εικόνες απαθανατιστήκαν από το φωτογράφο ζώων, Mark Taylor, ο οποίος ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας του, Jane
Burton άρχισε να βγάζει τις δικές του γλυκές φωτογραφίες με βασικό «συστατικό» τα ζώα.

Και ενώ όλοι λένε ότι δεν πρέπει ποτέ να δουλεύεις με παιδιά ή με ζώα, ο Taylor προτιμά να ασχολείται με τα μικρά τετράποδα, δουλειά που δεν είναι καθόλου εύκολη, όπως πολλοί μπορεί να θεωρούν.

Σύμφωνα με τον φωτογράφο, οι γάτες, αντίθετα με τα πιο μεγαλόσωμα ζώα, είναι τα πιο δύσκολα ζώα, όταν κάποιος αποφασίσει να τις φωτογραφήσει.

«Μπορεί να γίνει μέχρι και ακατόρθωτο μερικές φορές το να τις φωτογραφίσεις. Υπάρχουν και φορές που δεν καταφέρνω να έχω ούτε ένα επιτυχημένο κλικ και αυτό γιατί το ζώο δεν θέλει να βρίσκεται μέσα στο στούντιο».

Ο Taylor έχει μέχρι στιγμής μια μεγάλη συλλογή με φωτογραφίες ζώων, ενώ αν κάποιος τον επισκεφτεί σπίτι του μπορεί να δει ότι ο ίδιος έχει πάνω από 20 κατοικίδια!

protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα