Τα πέλματα προδίδουν την προσωπικότητα

15:53 30/8/2012 - Πηγή: 24wro
Ποια παλάμη και ποια χαρακτηριστικά του προσώπου; Περσινά, ξινά σταφύλια...
αυτή η μέθοδος, αφού οι φυσιογνωμιστές έχουν μεταφέρει το ενδιαφέρον τους αρκετά εκατοστά πιο κάτω - στα πέλματα. Φυσικά δεν πρόκειται για κάποια νέα πρακτική, μιας και η μελέτη των ποδιών αναπτύχθηκε στην Κίνα και την Ινδία πριν από περίπου 5.000 χρόνια και πηγάζει από την πεποίθηση ότι τα πόδια είναι ο καθρέπτης του σώματος και της ψυχής.

Είναι γνωστό εξάλλου πως ό,τι συμβαίνει μέσα μας αντικατοπτρίζεται στα πέλματά μας. Τα εξογκώματα, οι
κάλοι ή πόνοι στα πόδια είναι ενδεικτικά άλλων προβλημάτων υγείας. Το σώμα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το νου, οπότε και τα πόδια μας αντανακλούν την προσωπικότητά μας, μιας και σε αυτά βασιζόμαστε. Όλα έχουν κάτι να πουν... από τα δάχτυλα μέχρι την καμάρα. Πάμε να δούμε τι:

Αν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού είναι πολύ μεγαλύτερο από τα άλλα δάχτυλα του ποδιού, το άτομο είναι έξυπνο και δημιουργικό. Πάντα βρίσκει έξυπνες λύσεις σε διάφορα προβλήματα και διακρίνεται για την δημιουργικότητα και την εφευρετικότητά του. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει άπραγο και σιωπηλό ενώ πάντα έχει μία δυνατή απάντηση, καθώς βλέπει τα πράγματα από διαφορετικές οπτικές γωνίες, κάτι που μπορεί να το δυσκολεύει να εστιάσει στην καρδιά ενός προβλήματος. Αν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού είναι σχετικά μικρό, αυτό σημαίνει ότι πρόκειται για πολυπράγμων χαρακτήρα, ενώ οι διαπραγματεύσεις είναι το φόρτε του! Έχει μια απίστευτη ικανότητα να χρησιμοποιεί τη γοητεία σου για να πείσει τους ανθρώπους.

Αν το δεύτερο δάχτυλο είναι σχετικά μακρύ τότε μάλλον έχουμε να κάνουμε ηγετική προσωπικότητα. Όσο μεγαλύτερο μάλιστα είναι το δεύτερο δάχτυλο τόσο περισσότερες ηγετικές ικανότητες ανθίζουν. Το άτομο είναι πολυπράγμων καθώς και χειριστικό ενώ πολλές φορές αυτό μεταφράζεται ως αυταρχισμός. Μάλιστα, σύμφωνα με την παράδοση, οι μαμάδες εμπόδιζαν τους γιους τους να παντρεύονται γυναίκες με μακριά τα δεύτερα δάχτυλα, για να τους προφυλάξουν από μια αυταρχική γυναίκα! Αντίθετα, αν έχουμε να κάνουμε με άτομα που το δεύτερο δαχτυλάκι τους είναι σχετικά κοντό τότε μάλλον είναι ήρεμα και πολύ πράα δίχως όμως αυτό να σημαίνει πως γίνονται εύκολα θύμα. Απλούστατα θέλουν να κάνουν τα πράγματα με το χρόνο τους αποφεύγοντας βιαστικές κινήσεις και εντάσεις και καταφεύγοντας στην ομαλή συζήτηση και την αρμονία.

Το τρίτο δάχτυλο του ποδιού συνδέεται με την ενέργεια και τη δύναμη της θέλησης. Αν είναι σχετικά μεγάλο, αυτό σημαίνει ότι η διάθεση του ατόμου είναι απίστευτα ενεργητική και διαθέτει μεγάλη επινοητική ικανότητα, ειδικά στην εργασία. Μάλιστα, όσο μεγαλύτερο είναι το δάχτυλο αυτό του ποδιού τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει κανείς να πετύχει στην καριέρα του αλλά και να κάνει περιουσία. Πρόκειται για τελειομανή άτομα και αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας τους. Βέβαια συχνά ξεχνάνε την πραγματική χαρά της ζωής βάζοντας στο περιθώριο διασκέδαση, οικογένεια, φίλους και τον έρωτα για χάρη της δουλειάς. Από την άλλη αν αυτό το μέσο
Keywords
Τυχαία Θέματα