Τα δύο διλήμματα του Βαλβέρδε

18:16 13/10/2011 - Πηγή: 24wro
Δύο ερωτήματα μένουν αναπάντητα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε… σε σχέση με την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στην ΑΕΚ. Διαβάστε ποια είναι τα πλάνα του Ισπανού.
Οι μέρες περνούν, το πρωτάθλημα ξαναρχίζει, η ΑΕΚ περιμένει και στον Πειραιά ετοιμάζονται όσο το δυνατόν καλύτερα για να συνεχίσουν το σερί νικών στο πρωτάθλημα.






Το έργο των Πειραιωτών δεν είναι εύκολο,
κάτι που γνωρίζει καλά ο Ερνέστο Βαλβέρδε και γι' αυτό θέλει να παρατάξει την ιδανική ενδεκάδα.



Συνεχής βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση του Φέισα και "τρέχει" να προλάβει το ματς με την Ντόρτμουν...




Αυτή τη στιγμή πάντως, εκτός από κάποιους παίκτες που είναι σίγουροι για την ενδεκάδα, υπάρχουν και τα διλήμματα για τον Ισπανό τεχνικό. Τα αναπάντητα ερωτήματα λοιπόν είναι δύο και αφορούν τους αντικαταστάτες των Φέισα και Τοροσίδη.






Όσο για τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του "Τόρο", ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ανάμεσα σε Μοδέστο και Μανιάτη. Ο δεύτερος έχει προπονηθεί κανονικά τις τελευταίες δύο ημέρες, ιατρικά είναι έτοιμος, αλλά μην ξεχνάμε πως ένα μήνα ήταν εκτός δράσης. Γι' αυτό το λόγο λοιπόν, προβάδισμα έχει ο Γάλλος άσος.






Το μεγαλύτερο όμως δίλημμα έχει να κάνει με τη θέση που άφησε κενή στα χαφ ο Φέισα. Μια σκέψη είναι να ξεκινήσει για πρώτη φορά στην ενδεκάδα ο Μακούν, ή αλλιώς τη θέση του θα πάρει ο Αμπντούν. Αν επικρατήσει ο Αλγερινός, τότε ο Φουστέρ θα φύγει από τα δεξιά και θα πάει πίσω από τον επιθετικό, ενώ θα γυρίσει στα χαφ ο Ιμπαγάσα.


Keywords
Τυχαία Θέματα