Συνελήφθη 60χρονη για την απαγωγή του εγγονού της πριν από 13 χρόνια

10:20 24/9/2013 - Πηγή: 24wro
Τον είχε απαγάγει η ίδια η γιαγιά του όταν ήταν βρέφος. Τώρα, μετά από 13 χρόνια....

το αγόρι κατάφερε να ξαναβρεί τον πατέρα του, χάρη στις υποψίες ενός εργαζόμενου στο σχολείο όπου επιχείρησε να γράψει η γιαγιά το νεαρό αγόρι.

Τον είχε απαγάγει η ίδια η γιαγιά του όταν ήταν βρέφος. Τώρα, μετά από 13 σχεδόν χρόνια κατάφερε να ξαναβρεί τον πατέρα του, χάρη στις υποψίες ενός εργαζόμενου στο σχολείο που επιχείρησε να γράψει η γιαγιά το νεαρό αγόρι.

Όταν η 60χρονη Σάντι Χάτε, επιχείρησε να γράψει το αγόρι σε σχολείο στο βόρειο Μιζούρι, ο εργαζόμενος στο σχολείο θεώρησε ότι
κάτι δεν πάει καλά και επικοινώνησε με την αστυνομία. Αποκαλύφθηκε τότε ότι το παιδί είχε απαχθεί πριν από 13 χρόνια.

Δράστης η ίδια η γιαγιά του που παρουσιαζόταν ως μητέρα του.

Οι αρχές αναφέρουν ότι η 60χρονη δεν είχε κανένα νομικό δικαίωμα που να της επιτρέπει να αναλάβει την κηδεμονία του και έχει συλληφθεί, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για απαγωγή ανηλίκου.

Το 2000, όταν ο πατέρας του παιδιού- και γιος της 60χρονης- επέστρεψε από την δουλειά του, διαπίστωσε ότι η γιαγιά και το μωρό έλειπαν, λέει εκπρόσωπος της αστυνομίας στο ABC. Έκτοτε δεν μπόρεσε να τους εντοπίσει.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι η Χάτε και το αγόρι πέρασαν 13 χρόνια μετακομίζοντας από πόλη σε πόλη, από πολιτεία σε πολιτεία και τουλάχιστον για μία περίοδο ήταν άστεγοι.

Όταν το παιδί βρήκε ξανά τον πατέρα του, «μπορούσες να καταλάβεις από τα τρία πρώτα λεπτά ότι τα πήγαιναν πολύ καλά. Έκτοτε επικοινωνώ τηλεφωνικά με τον πατέρα και από ότι καταλαβαίνω, τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας».
Keywords
Τυχαία Θέματα