Συμφώνησε με Ψυχογιό ο Άρης

20:32 23/8/2012 - Πηγή: 24wro
Παίκτης του Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια...
θα είναι ο Νίκος Ψυχογιός. Ο 23χρονος δεξιός αμυντικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το συμβόλαιό του.

«Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να φορέσει τη φανέλα της. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Άρη που πίστεψαν σε μένα και με έφεραν στην ομάδα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τους δικαιώσω και να βοηθήσω το σύλλογο να πετύχει τους στόχους του», δήλωσε ο πρώην παίκτης της Δόξας Δράμας.

Επαγγελματικά συμβόλαια,
τετραετούς διάρκειας, υπέγραψαν ακόμη οι Δημήτρης Σουνάς (μέσος), Παντελής Αντωνιάδης (ανασταλτικός μέσος). Βασικά στελέχη της Κ20 και της Κ17 αμφότεροι οι παίκτες, οι οποίοι αποφασίστηκε να «προβιβαστούν» στην ανδρική ομάδα.

Στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο, επίσης, εγχειρίστηκε σήμερα στο γόνατο, για τη ρήξη χιαστών που υπέστη στο τελευταίο φιλικό τεστ που έδωσαν οι «κίτρινοι» με τη Ρόμα, ο Ανδρέας Ηρακλής. Αύριο αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το Ιατρικό Ίδρυμα και να αρχίσει σταδιακά την αποθεραπεία του. Η επάνοδός του σε δράση προσδιορίζεται σε έξι περίπου μήνες.
Keywords
Τυχαία Θέματα