Σύλληψη συνδέεται με τα επεισόδια στην Λαυρίου

13:50 20/5/2011 - Πηγή: 24wro
Ο 26άχρονος χούλιγκαν με το καλάσνικοφ στην συμπλοκή της Κορίνθου, φέρεται σύμφωνα με ...αστυνομικές πηγές, να συνδέεται με την υπόθεση της Λαυρίου. Πρόκειται για εναν εκ των δύο συλληφθέντων στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων. Οι δύο τους, ένας 26χρονος και ένας 28χρονος κατηγορήθηκαν για την πρόσφατη υπόθεση με τα καλάσνικοφ ανάμεσα σε χούλιγκαν του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην Κόρινθο. Ο 26άχρονος
φαίνεται πως είναι ανάμεσα στους κατηγορούμενους στην δίκη της δολοφονίας του Μιχάλη Φιλόπουλου.
Παρακάτω η σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας:
«Συνελήφθησαν σήμερα 19-5-2011 (χθεσινή ανακοίνωση), πρωινές ώρες από αστυνομικούς του Αστυνομικού τμήματος Ευζώνων Κιλκίς δύο ημεδαποί α) 28 ετών γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης και β) 26 ετών γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση.
Συγκεκριμένα ο α) συνελήφθη γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε το από 9/5/2011 ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από την Εισαγγελία Κορίνθου κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και κατά συρροή και ο β) συνελήφθη γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση από το 2004 για κλοπές από κοινού και κατ΄ εξακολούθηση καθώς και το διοικητικό μέτρο απαγόρευσης εξόδου από την ελληνική επικράτεια.
Ο δράστης α) ενεπλάκη την 7/5/2011 στην Κόρινθο σε επεισόδιο μεταξύ φιλάθλων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο ημεδαποί ενώ από τον χώρο του συμβάντος είχαν περυσιλεγεί και δώδεκα κάλυκες των 7,62 mm.
Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα παραπεμφθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς».  theplayer.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα