Συμπέρασμα; Ο ηλίθιος είναι αήττητος...

21:50 11/10/2011 - Πηγή: 24wro
Ο σημερινός ηλίθιος είναι διάσημος…
τουλάχιστον στο Σιάτλ, καθώς είναι σουπερήρωας. Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Phoenix Jones. Αλήθεια σας λέω. Εδώ και δύο χρόνια…. γυροφέρνει στην περιοχή και πατάσσει το έγκλημα ή τουλάχιστον έτσι λέει. Και επειδή κάθε σουπερήρωας που σέβεται τον εαυτό του πρέπι και οφείλει να έχει μία στολή έτσι και αυτός. Του χει ράψει η ..κυρά του, ονόματι Purple Reign (άλλη αλαφροΐσκιωτη
superwoman αυτή) μία ωραιότατη γυαλιστερή μαύρη με κίτρινες λεπτομέρειες,….μμμμ, τύφλα να χει ο Φλωρινιώης.
Έλα όμως που ο …καλλιτέχνης την είδε κάπως και καθώς βγήκε να σώσει τον κόσμο, άρχισε να τον ψεκάζει με σπρέιπιπεριού. Σας λέω τσούσκες τους έκανε τους “κατά φαντασία” εγκληματίες. Ε, κάπως έτσι τον έπιασαν οι αστυνομικοί και ας ωρυόταν αυτός ότι δεν θα πείραζε ποτέ πολίτη…και ότι κάτι ομάδες εγκληματιών έκαναν φασαρίες και αυτός πήγε για να τους κόψει τον τσαμπουκά. Ο 23χρονος κατέληξε στο τμήμα για να μάθει να συμπεριφέρεται. Εμ, αφού οι αστυνομικοί τον είχαν προειδοποιήσει κιόλας “σταμάτα, θα σε μαζέψουμε”…τίποτα εκείνος.
Anyway, το αστείο της υπόθεσης είναι ότι όταν ήρθε η ώρα να του πάρουν τα στοιχεία, φυσικά και δεν μπορούσαν να τον καταγράψουν ως “Phoenix Jones” αλλά αναγκάστηκε να αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα …Benjamin John Francis Fodor. Είχε δίκιο πάντως και έβγαλε παρατσούκλι…είναι δυνατόν να σε κλέβουν και να φωνάζεις  όλο αυτό το μακρινάρι? Μέχρι να φτάσεις στο …min (του Benjamin) σε απήγαγαν κιόλας.


Keywords
Τυχαία Θέματα