Σβαρτζενέγκερ: Εξολόθρευσε και τη γυναίκα του Σταλόνε!

16:45 3/6/2011 - Πηγή: 24wro
Παθιασμένη ήταν η σχέση της με τον Arnold Schwarzenegger την εποχή που...
πρωταγωνιστούσαν στην ταινία «κόκκινη Σόνια», όπως περιγράφει η Brigitte Nielsen στην αυτοβιογραφία της.

Σημειώνει ότι η έλξη ήταν αμοιβαία και άμεση: «καθώς γνωρίζαμε και οι δύο ότι δεν θα κρατούσε περισσότερο από τα γυρίσματα της ταινίας, δεν κάναμε πίσω. Θέλαμε να τα δοκιμάσουμε όλα κι αυτό κάναμε. Δεν υπήρχαν περιορισμοί, ούτε υποσχέσεις,
δεν υπήρχε τίποτα και ήταν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής μου». Μόνο καλά λόγια έχει να πει για τον Schwarzenegger η Brigitte.

Όπως δημοσιεύει η Daily Mail, η διάσημη ηθοποιός και ο Arnold είχαν σχέση στα μέσα της δεκαετίας του ’80 όταν δεν είχε παντρευτεί ακόμη τη Maria Shriver. «Πόσο σοβαρή ήταν μαζί της δεν το γνωρίζω. Ποτέ δεν μιλούσε για εκείνη, και ο τρόπος που ζούσε τη ζωή του μαζί μου, αισθανόμουν ότι ήμουν η μοναδική γυναίκα στη ζωή μου. Μετά αντιλήφθηκα ότι είχε σχέση μαζί της και αισθάνθηκα προδομένη. Ίσως και να μην είχε συμβεί αυτό αν μου είχε εξηγήσει ότι θα παντρευόταν τη Maria και ότι η σχέση του μαζί της ήταν σοβαρή. Αλλά δεν μου το είπε και η σχέση μας συνεχίστηκε».

Η Brigitte γελάει στη σκέψη του γάμου μαζί του, τονίζοντας ότι ποτέ δεν της έκανε πρόταση: «Φυσικά και όχι! Αν το είχε κάνει, δεν θα είχε γίνει κυβερνήτης της Καλιφόρνιας!». Και φυσικά, όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα, η Δανέζα καλλονή δεν είναι η τυπική σύζυγος ενός πολιτικού:«Ο Arnold εκείνη την εποχή είχε πολύ πλάκα. Ήταν πολύ επαγγελματίας και είχε ένα σαρκαστικό χιούμορ. Στην αρχή των γυρισμάτων της ταινίας μου είχε πει ‘’θα γίνω κυβερνήτης της Καλιφόρνια’’ και όλοι γελάγαμε, ωστόσο είχα πάντα την αίσθηση ότι θα το κατάφερνε».

Αν και όλοι έχουν την εντύπωση ότι ο «Κόναν ο Βάρβαρος» είναι και στη ζωή του όπως ακριβώς οι χαρακτήρες του, σκληρός και αδυσώπητος, η Brigitte επιμένει ότι είναι πολύ ρομαντικός: «Έφευγα για Κοπεγχάγη για να περάσω τα Χριστούγεννα με την οικογένειά μου και μου άφησε αυτό το δώρο. Δεν θα πω τι ήταν, αλλά ήταν πολύ όμορφο και πολύ ωραία έκπληξη!». Μιλώντας για το εξώγαμο παιδί του και τη φήμη ότι υπάρχουν κι άλλα, η Δανέζα ηθοποιός ανοίγει διάπλατα τα μάτια: «Υπάρχουν κι άλλα! Μου ραγίζει την καρδιά γιατί ήδη με τη Maria έχει τέσσερα παιδιά και δεν πας να κάνεις παιδιά με κάποια άλλη. Εκπλήσσομαι που ο Arnold πίστευε ότι θα τη γλύτωνε από κάτι τέτοιο. Αισθάνομαι άσχημα για τη Maria».

Στην αυτοβιογραφία της «Ζεις μονάχα μια φορά» (You Only Get One Life) είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική για τη ζωή της, ενώ με λεπτομέρειες περιγράφει τoν γάμο της με τον Sylvester Stallone. Γνωρίστηκαν στη Νέα Υόρκη σε προωθητική καμπάνια για την ταινία «Κόκκινη Σόνια». Ολοκλήρωσαν τη σχέση τους στο σπίτι του στο Μαλιμπού και για πρώτη φορά έκαναν έρωτα σε μία καρέκλα. «Ήταν περίεργο κι αυτή δεν είναι η μόνη απίστευτη ανάμνηση που έχω από εκείνον!» εξομολογείται και επισημαίνει ότι ο Stallone είχε πάθει εμμονή μαζί της καθώς ακόμη και στον κήπο τους τοποθέτησε αγάλμ
Keywords
Αναζητήσεις
γυναικα σταλονε
Τυχαία Θέματα