Στο σπίτι του Βενιζέλου οι οπαδοί του Ηρακλή!

22:30 16/9/2011 - Πηγή: 24wro

Στο σπίτι του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου έκανε…
στάση η μηχανοκίνητη πορεία των οπαδών του
Ηρακλή που διαμαρτύρονται για τον υποβιβασμό της ομάδας τους. Οι οπαδοί συγκεντρώθηκαν στο Κατσάνειο και ξεκίνησαν με μηχανάκια για να φτάσουν στο...


αεροδρόμιο Μακεδονία όπως είχαν ενημερώσει την αστυνομία...
Στην πορεία όμως και αφού πρώτα σταμάτησαν για λίγο στον
Περιφερειακό, φωνάζοντας συνθήματα κατά της ΕΠΟ, κατευθύνθηκαν στο σπίτι του Ευάγγελου Βενιζέλου. Η αστυνομία έφτασε μετά από λίγο στο σημείο και κατάφερε να απομακρύνει τους οπαδούς του Ηρακλή που ζήτησαν την παραμονή της ομάδας του στη Σούπερ Λίγκα.
Διαβάστε πως περιγράφουν οι ίδιοι τις κινήσεις τους στο bluearena:
21:10: Ο στόχος των οπαδών του Ηρακλή επετεύχθη. Με απόλυτη μυστικότητα το μηχανοκίνητο κομβόι έπιασε στον "ύπνο" την αστυνομία και βρέθηκε έξω από το σπίτι του Ευάγγελου Βενιζέλου, φωνάζοντας συνθήματα, χωρίς να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα. Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση. Μέσα σε μόλις πέντε λεπτά (!) κλούβες, τζιπάκια, ομάδα ΔΙΑΣ και πολλά περιπολικά, έφτασαν έξω από το σπίτι του Υπουργού.
21:15: Παραλίγο σύλληψη ενός δημοσιογράφου, ο οποιος ενώ βρίσκονταν εν' ώρα εργασίας και κατεγράφε τα γεγονότα οι αστυνομικές αρχές του έκαναν εξακρίβωση στοιχείων και παραλίγο να προχωρήσουν και στην σύλληψη του.
21:18: Ο κόσμος επιστρέφει στα αμάξια και στις μηχανές και αποχωρεί από την περιοχή. Η πορεία θα συνεχιστεί κανονικά και πάλι με κατεύθυνση τον Περιφερειακό.
21:35: Οι οπαδοί του Ηρακλή, έκλεισαν τον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης για περίπου 15 λεπτά και πριν από λίγο η πορεία ξεκίνησε και πάλι έχοντας ως κατεύθυνση το κέντρο της πόλης.
thestival
Keywords
Τυχαία Θέματα