Στο μυαλό ενός ζευγαριού...

15:02 26/8/2012 - Πηγή: 24wro
Αν έχεις πρόβλημα με το μωρό σου μη σκας…
Πούλα την να ησυχάσεις!
Το ημερολόγιο της:

Απόψε, αισθάνθηκα πως ο αντρούλης μου συμπεριφερόταν παράξενα. Είχαμε κανονίσει να συναντηθούμε σ’ ένα ωραίο εστιατόριο. Επείδή ψώνιζα όλη μέρα τις φίλες μου, άργησα να ετοιμαστώ και καθυστέρησα στο ραντεβού μας. Σκέφτηκα πως ίσως είχε τσαντιστεί, αλλά δεν είπε τίποτα.

Επειδή η συζήτηση δεν προχώραγε, πρότεινα να πάμε κάπου πιο ήσυχα για να κουβεντιάσουμε. Συμφώνησε, αλλά ούτε κι εκεί ήταν και πολύ ομιλητικός.

Τον
ρώτησα τι συμβαίνει. Μου απάντησε: "Τίποτα". Τον ρώτησα αν έφταιγα εγώ που ήταν εκνευρισμένος. Μου είπε πως δεν είναι εκνευρισμένος, πως δεν έχει να κάνει μαζί μου και να μην ανησυχώ.

Ενώ γυρίζαμε σπίτι, του είπα πως τον αγαπώ. Χαμογέλασε και συνέχισε να οδηγεί. Δεν μπορώ να εξηγήσω τη συμπεριφορά του. Γιατί δε μου είπε "κι εγώ σ’ αγαπώ μωρό μου!";

Όταν φτάσαμε σπίτι ένιωσα πως τον είχα πλέον χάσει εντελώς, πως δεν ήθελε πια να έχει καμιά σχέση μαζί μου Απλά καθόταν σιωπηλός και έβλεπε τηλεόραση. Ήταν πολύ απόμακρος .Τελικά, μ' όλη αυτήν τη μουγκαμάρα, αποφάσισα να πάω για ύπνο. Μετά από 15 λεπτά, ήρθε κι αυτός στο κρεβάτι. Αλλά ένιωσα πως ακόμη ήταν απόμακρος κι αφηρημένος, λες και οι σκέψεις του ήταν κάπου αλλού. Κοιμήθηκε. Έκλαψα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Είμαι σχεδόν σίγουρη πως σκέφτεται κάποια άλλη. Η ζωή μου είναι μια τραγωδία!

Το ημερολόγιο του:

Γ… το μηχανάκι μου, γ….! Πάλι δεν παίρνει μπροστά το μπουρδέλο!
Keywords
Τυχαία Θέματα