Στο εδώλιο επειδή χαστούκισε τον προϊστάμενό της!

23:32 8/9/2012 - Πηγή: 24wro
Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου κάθισε 28χρονη υπάλληλος του ΚΕΠ...
διότι πριν τρία χρόνια έβρισε και χαστούκισε τον προϊστάμενο της!Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 28χρονη πέρυσι είχε κριθεί ένοχη για την υπόθεση και της είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης 3 μηνών για την οποία άσκησε έφεση δια του συνηγόρου της Στέλιου Αλεξανδρή, η οποία και εκδικάστηκε χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, όπου και απαλλάχτηκε από κάθε κατηγορία λόγω παραγραφής.
Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης πριν από
τρία χρόνια περίπου. Την ημέρα που σημειώθηκε το περιστατικό, η 28χρονη κοπέλα, η οποία ήταν δόκιμη υπάλληλος σε ΚΕΠ της Ρόδου, αισθάνθηκε αδιαθεσία – κατά τα όσα η ίδια δήλωσε και στο δικαστήριο - και ζήτησε να φύγει από τη δουλειά της και να πάει σπίτι της.

Όμως το αίτημά της αυτό δεν έκανε δεκτό ο 50χρονος προϊστάμενος της ο οποίος της δήλωσε ότι θα πρέπει να παραμείνει στη θέση της και να εξυπηρετήσει τους πολίτες. Τότε η 28χρονη τον χαστούκισε και τον αποκάλεσε «κύριο» στα … γαλλικά! Ο 50χρονος προχώρησε στην υποβολή μήνυσης κατά της 28χρονης και η συνέχεια δόθηκε στις αίθουσες των δικαστηρίων.

rodiaki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα