Στις Βρυξέλλες και ο Βενιζέλος

17:48 28/9/2012 - Πηγή: 24wro
Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, προκειμένου να ηγηθεί της αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ...
στο 9ο Συνέδριο του Κόμματος Ευρωπαίων Σοσιαλιστών (PES) που διεξάγεται σήμερα και αύριο.Στην αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ
μετέχουν επίσης ο Γραμματέας της Κ.Ο. Γιάννης Μανιάτης, και ο συντονιστής της Οργανωτικής Γραμματείας, Πάρις Κουκουλόπουλος.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος σήμερα το βράδυ θα πάρει μέρος σε συνάντηση αρχηγών των σοσιαλιστικών κομμάτων της Πορτογαλιας, της Ισπανίας και της Ιταλίας.Στη συνέχεια θα παραβρεθεί στο δείπνο των ηγετών των σοσιαλιστικών κομμάτων που συμμετέχουν στο PES, όπου και θα διεξαχθεί η βασική συζήτηση του συνεδρίου. Αναμένεται να συζητηθούν όλα τα μεγάλα θέματα που απασχολόυν την ΕΕ και την Ευρωζώνη την περίοδο αυτή.Αύριο το πρωί, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα συμμετάσχει σε πάνελ ανοιχτής συζήτησης με θέμα «Μαζί για την οικονομία που χρειαζόμαστε», μαζί με τον Γάλλο Υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Bernard Cazeneuve, τον Πρόεδρο του Σοσιαλιστικού Κόμματος Πορτογαλίας (PS) Antonio José Seguro, τον Πρόεδρο του Σοσιαλιστικού Κόμματος Ουγγαρίας (MSZP) Attila Mesterhazy και την Πρόεδρο των Νέων Ευρωπαίων Σοσιαλιστών (ECOSY) Kaisa Penny.

enikos.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα