Στην Αθήνα θα μεταχθούν δύο συλληφθέντες για τις ληστείες στο Βελβεντό

14:30 3/2/2013 - Πηγή: 24wro
Στην Αθήνα θα μεταχθούν στις 5 το απόγευμα της Κυριακής οι δύο από τους τέσσερις...
συλληφθέντες για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, προκειμένου να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών για να εκτελεστούν τα εντάλματα σύλληψης που εκκρεμούν σε βάρος τους.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος δύο εκ των συλληφθέντων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης
για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς». Οι άλλοι δύο συλληφθέντες είναι σπουδαστές που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Το Σάββατο η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες των τεσσάρων συλληφθέντων, καθώς και τα στοιχεία της ταυτότητά τους, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Κοζάνης.

Στις φωτογραφίες, οι τέσσερις συλληφθέντες -ηλικίας 19, 21, 23 και 24 ετών- φέρουν εμφανή σημάδια κακοποίησης. Για το θέμα δεν έχει υπάρξει επί του παρόντος επίσημη τοποθέτηση από πλευράς ΕΛ.ΑΣ. ή υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

Σε βάρος των τεσσάρων ασκήθηκε ποινική δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστεία κατά συρροή, αρπαγή, παράνομη οπλοφορία, απλή σωματική βλάβη, διακεκριμένη οπλοφορία, διακεκριμένη φθορά, χρήση πλαστού δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, αντίστασης από δράστες που οπλοφορούν, διατάραξης ασφάλειας των συγκοινωνιών και απλής σωματικής βλάβης.

Όλοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη.

in.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα