Στην απομόνωση ο 24χρονος μακελάρης του Κολοράντο

10:13 23/7/2012 - Πηγή: 24wro

Στην απομόνωση των κρατητηρίων βρίσκεται ο 24χρονος μακελάρης του Κολοράντο, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή...μπήκε σε κινηματογράφο στο Ντένβερ και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως με αποτέλεσμα την δολοφονία 12 ατόμων.

Ο 24χρονος κρατείται στην απομόνωση ώστε να μην υπάρξουν επιθέσεις από άλλους έγκλειστους. Ενδεικτικό της τραγικότητας του συμβάντος είναι ότι στον τόπο του εγκλήματος μεταβαίνει σήμερα ο Αμερικανός Πρόεδρος, Μπάρακ Ομπάμα. Ο αμερικανός πρόεδρος, θα επισκεφθεί τις οικογένειες των θυμάτων της σφαγής στον κινηματογράφο
και θα συναντηθεί με αξιωματούχους των τοπικών αρχών διακόπτωντας έτσι για λίγο την προεκλογική εκστρατεία του.

Νωρίτερα πάντως πυροτεχνουργοί της Αστυνομίας προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη στο διαμέρισμα του Τζέιμς Χολμς, διαδικασία πουκράτησε 30 ολόκληρες ώρες ενώ στελέχη της Αστυνομίας δήλωσαν ότι η περίπλοκη σειρά μηχανισμών είχε σχεδιαστεί με σκοπό το θάνατο όποιου εισερχόταν σε αυτό.

Προετοίμαζε για μήνες την επίθεση

Ο δράστης του Κολοράντο είχε αφιερώσει αρκετούς μήνες για την προετοιμασία της επίθεσης που στοίχισε τη ζωή σε 12 ανθρώπους. «Έχουμε αντιληφθεί ότι κατά τους τελευταίους τέσσερις μήνες ο ύποπτος έλαβε έναν μεγάλο αριθμό παραδόσεων σε αμφότερες τις διευθύνσεις εργασίας και κατοικίας του», δήλωσε ο αρχηγός του Αστυνομικού Τμήματος της Ορόρα, Νταν Όουτς. «Αυτό ξεκινά να εξηγεί το πώς βρέθηκαν στα χέρια του τόσοι πολλοί γεμιστήρες και πυρομαχικά».

Το εξαήμερο πένθος που έχει κυρηχθεί στη μνήμη των θυμάτων επισκιάζεται και από τις δυσάρεστες ειδήσεις που αφορούν στους τραυματίες του τραγικού περιστατικού. Οι 11 από τους τραυματίες δυστυχώς παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση.
newpost.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα