Στην αντεπίθεση η Ρεάλ

20:15 29/4/2011 - Πηγή: 24wro
Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε...
ότι θα κάνει καταγγελία κατά της Μπαρτσελόνα για την συμπεριφορά της στην αναμέτρηση.

Το… τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα είναι μεγάλο και θα αργήσει να τελειώσει. Μετά την καταγγελία της Μπαρτσελόνα, κατά της Ρεάλ Μαδρίτης, η «βασίλισσα», περνάει στην αντεπίθεση.
Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση των «μερένχες» θα κάνει και εκείνη με τη σειρά της καταγγελία κατά της Μπαρτσελόνα για την συμπεριφορά των παικτών της. Όπως φαίνεται από την ανακοίνωση, οι παίκτες
της Μπαρτσελόνα έκαναν «θέατρο» σε αρκετά σημεία του αγώνα, πάντα σύμφωνα με την Ρεάλ Μαδρίτης.
«Η πρωτοφανής απόφαση της Μπαρτσελόνα να καταγγείλει τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζοσέ Μουρίνιο στην πειθαρχική επιτροπή της UEFA, αναγκάζει την Ρεάλ να προσφύγει στο ίδιο όργανο της UEFA για να καταγγείλει την επανειλημμένη αντιαθλητική συμπεριφορά της Μπαρτσελόνα. Οι παίκτες της οποίας έκαναν συνεχώς θέατρο με μοναδικό στόχο να ξεγελάσουν τον διαιτητή της αναμέτρησης κάτι που είχε σαν συνέπεια την άδικη αποβολή του ποδοσφαιριστή μας Πέπε. Μας προκαλεί έκπληξη το γεγονός πως η αντιαθλητική συμπεριφορά και οι ατυχείς αποφάσεις του διαιτητή είχαν σαν αποτέλεσμα την άσκηση πειθαρχικής έρευνας εις βάρος του προπονητή μας, Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος εξέφρασε την άποψη του ελεύθερα, για το γεγονός πως μας στέρησαν το δικαίωμα να διεκδικήσουμε τη νίκη. Η κίνηση της Μπαρτσελόνα καθιστά παραβίαση των κανόνων του fair play και για αυτό η Ρεάλ στηρίζει απόλυτα τον προπονητή της», αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση της «βασίλισσας».

onsports
Keywords
Τυχαία Θέματα