Στη Ρωσία ο τέταρτος καταζητούμενος - δολοφόνος του Ρέντη

09:35 17/5/2011 - Πηγή: 24wro
Το καρέ των συλλήψεων για το φονικό μακελειό στο Ρέντη ετοιμάζεται να ολοκληρώσει...
η Ελληνική Αστυνομία μετά και τον επιτυχή εντοπισμό του τέταρτου δράστη σε πόλη της Ρωσίας.

Ο 28χρονος ομογενής με το όνομα Βιτάλικ, ο επιβάτης του πίσω καθίσματος του κλεμμένου Volvo με το οποίο έγινε η αιματηρή καταδίωξη και ο θανάσιμος τραυματισμός των νεαρών αστυνομικών Γιώργου Σκυλογιάννη και Γιάννη Ευαγγελινέλη, φέρεται να έχει διαφύγει στο εξωτερικό και σε συγκεκριμένη πόλη της Ρωσίας.

Η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στα ίχνη
του νεαρού χάρη στην «ταυτότητα» που άφησε πίσω του όπως αποτυπώματά και DNA στο κλεμμένο όχημα, ενώ ένας μάρτυρας τον αναγνώρισε από τη φωτογραφία του.

Έπειτα από ενδελεχείς έρευνες, οι αρχές οδηγήθηκαν σε μια μονοκατοικία στον Ασπρόπυργο όπου διέμενε ο καταζητούμενος και το οποίο εγκατέλειψε άρον άρον αφήνοντας πίσω του μια σειρά από ενοχοποιητικά στοιχεία: ένα μαξιλάρι με ίχνη αίματος, σε μεταλλικό βαρέλι βρέθηκαν «σφραγισμένα» μέσα σε μια νάιλον σακούλα τρίχες και μια λευκή πετσέτα που έφερε επίσης κηλίδες αίματος.

Τον Βιτάλικ ωστόσο δεν «καίνε» μόνο τα παραπάνω ευρήματα αλλά και οι καταθέσεις των συγκατηγορούμενών του οι οποίοι του «φορτώνουν» τη δολοφονία των νεαρών ένστολων αλλά και ως αυτόν που τους προμήθευσε με τα όπλα.



newsbomb.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα